sanzo

Šteta što je tako ispalo, jel je imao potencijal da bude najbolji u serijalu. Najviše mi je žao što ga nisam odigrao radi Black Knight-a. Da ne spojlam nikome, pročitao sam za njega, ali bilo bi mi draže da sam stvari vezane za njega otkrio samom igrom

Koliko si puta prešao Path of Radiance? Jel imaš želje otključati Ashnarda kao igrivog lika?

Legendary_Hero
    Odigrao sam jednom, rijetko kad igram igre kojima je glavni fokus priča više od jednom bez jako velike pauze, a PoR sam završio prije možda dvije godine. Moguće da ću ju odigrati još koji put u budućnosti, ali ne, nemam nikakvu namjeru otključavat Ashnarda, osim ako izađe neki remake u kojemu je uvjet za to nešto normalnije. Prelazak 30 satnog RPG-a 15 puta da otključaš zadnjeg lika i onda još jednom da ga isprobaš prepuštam nekom sa više slobodnog vremena. 😃

sanzo

Sjećam se onog rumora, ako si čuo za njega koji kaže da bi otključao Greila moraš preći igru na hard 20 puta bez da ti pogine ijedan lik. Zanima me da ima trofej za taj uspjeh koliko bi common bio.

kabegami Gledam Zodiac: Orcanon Odyssey na temelju čega je ovo i skoro sam si povratio u usta. Tipična mobilna igra bez slobode kretanja i usranih mehanika te klikanja po ekranu. Hard pass, ovo me podsjeća na one facebook igre klikanja.

Ja sam zapravo pratio igru od samog početka kada je najavljena za mobitele.
      Padam na ovakav art pa si ne mogu pomoći. No ipak, užasavam se same pomisli da nešto igram na mobu pa sam zaobišao.

Vidjet ćemo kako će ispasti, nemam baš velika očekivanja ali ako će biti igrivo, možda zaigram.
      Niti inicijalna verzija nije baš dobro prošla. heh

Meni je baš takav art prva asocijacija da se radi o mobilnoj igri. Sve je tak "klimavo" i odbojno, valjda jer me baš podsjeća na sve te online java igre. Ne znam, jednostavno ne podržavam i ne zanimaju me ovakve igre. Čak ni ovi FF7R mobilni pokušaji koji će na kraju imati jedno 7 miljona mikrotransakcija... Nek se okane mobitela.

Kad vidim artove poput ovih, sav se raspekmezim:

1 / 2

Za animacije pokreta se slažem, to me je odmah i odbilo.
        No zanima me i sadržaj, čini mi se da sam negdje pročitao kako je mobilna igra bila dosta nedovršena i prazna.

A ništa, updejtaj nas kad bude novih informacija 🙂 Ovaj art je fini da, da je bar overall feel takav.

foggy

Još nam fali da SE dovede FF7 na Pachinko aparate

Worldwide Best Selling Games
        Tales of Symphonia – 2,400,000 units
        Tales of Vesperia – 2,370,000 units
        Tales of Destiny – 1,720,000 units
        Tales of Zestiria
        Tales of Berseria
        Tales of Phantasia
        Tales of the Abyss
        Tales of Eternia
        Tales of Xillia
        Tales of Destiny 2
        Japan / Asia Best Selling Games
        Tales of Destiny – 1,630,000 units’
        Tales of Phantasia – 1,330,000 units
        Tales of Eternia – 1,200,000 units
        Tales of Destiny 2
        Tales of Vesperia
        Tales of the Abyss
        Tales of Symphonia
        Tales of Rebirth
        Tales of Xillia
        Tales of Graces
        North America Best Selling Games
        Tales of Symphonia – 940,000 units
        Tales of Vesperia – 810,000 units
        Tales of Zestiria – 600,000 units
        Tales of Berseria
        Tales of Symphonia: Dawn of the New World (including Tales of Symphonia Chronicles)
        Tales of Xillia
        Tales of the Abyss
        Tales of Graces
        Tales of Xillia 2
        Tales of Hearts
        Europe Best Selling Games
        Tales of Zestiria – 481,000 units
        Tales of Symphonia – 480,000 units
        Tales of Vesperia – 410,000 units
        Tales of Berseria
        Tales of Xillia
        Tales of Symphonia: Dawn of the New World (including Tales of Symphonia Chronicles)
        Tales of Graces
        Tales of Xillia 2
        Tales of Eternia
        Tales of the Abyss

https://www.gematsu.com/2021/03/tales-of-series-best-selling-games-announced-worldwide-japan-asia-north-america-and-europe

Sorcerer Zalosno je da je Graces tako nisko, a meni je u top5. Za ocekivati je da su se naslovi poput Vesperije nasli tako visoko jer su te neke i gurali van Japana, reizdavali, portali... Definitivno trebaju to bolje gurati prema zapadu, jer imaju genijalnih naslova. Na zalost najmanje me zanima taj novi akcijski Arise koji sljedi

foggy

Dvoumim se između Xillie 2 i Berserije koji je najlošiji naslov, kad bi raspodijelio išlo bi najlošija priča Xillii 2, a najlošiji combat Berseriji.

12 dana kasnije

@k Bome, Ys IX mi je bomba. 5h sam in, to je naravno ništa, ali evo atmosfera odma u glavu. Fajt mi je super, malo sve nekako dorađenije. OSIM kamere... Jao majko mila pa to je živi užas, ne znam pol vremena kud mi bježi kamera, podesio sam Inverted, Normal, nikak mi ne paše, uvijek mi nekak kontra sve ispada. Ne znam, ubija me kamera a s tim i kontrole. Moram trokut (lock-on) na R3 bacit, vidjet ću i za ostalo, ne pašu mi nikako kontrole.

Muzika je oke, ali Dana je pobjednik svemira i nema šanse da se to nadmaši. Čak mi više vuku na Trailse muzikom nego na Ys. Zadovoljan jesam, tko zna kakvi metali me još čekaju.

Priča mi se sviđa, Monstrumi su mi zakon, mislim da će mi svi likovi bit genijalni. Adol Crimson King = fak jea. Vizualne promjene oružja <3. Mislim da me Disco gurnuo još jače u ralje JRPG-a. Jedva čekam nastavit.

I da, sviđa mi se ovo istraživanje, trčanje po zgradama, skakutanje po svuda... Dobila je igra još jednu dimenziju.

Bas sam sad gledao combat trajler za taj Ys IX, sto bi woodie reka Svemirska deca. Borba se cini bezglavi button mash, samo nesto bljesti i skacu brojke po ekranu, grafika zastarjela i likovi svi zajedno 30 godina stari. Pass.

foggy a i ti kako imas volje nakon persone 5, xenoblade i tih top tier JRPG-a igrati kasnije ove pizdarije, zbilja mi nije jasno. Mislim dobro za tebe da imas stomaka, ali meni je tesko sa konja na magare.

maverick Ne koristim ja stomak da se tjeram igrati ovakve igre, ja uživam igrati ovakve igre. Meni su ovakve igre dobre. Kapišć? Dnevna doza JRPG-a, tog nikad dosta. Ys je serijal stariji od većine serijala, a sad ih već dosta odigranih imam iza sebe.

foggy sve 5. Moze biti stariji i od isusovog magarca kad mi izgleda teski prosjek spram nekih velikana. Mislim pricao si nesto za grafiku u xc reci, a ovo izgleda jos gore, a sad valja.