Koji je neki ff ,a da je dobar i da ga ima na pc-u, al da je novije nešto(zadnjih 5 godina) i da nije mmo. Nikad nisam igrao ff ,pa bi probao bar malo.

Ko zna možda postanem weeb.

Noviji nisu dobri. )

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Pa zar nisu svi izasli na pc nedavno, osim najboljeg (12) i ovaj novi ff 15.

Pa zar nisu svi izasli na pc nedavno, osim najboljeg (12) i ovaj novi ff 15.
Jesu,

Dom

Što se tiče final fantasy serijala tu ce ti svatko preporučit drugačije, manje vise sve se vrti oko ff 7,8,9 i 10, sad stvar je osobne preference. Ako želiš igru sa dobrom pričom, borbom na poteze...manje vise elementima koje svaki pošteni jrpg ima, onda bi preporučio FF X hd remaster ili IX . Ako želiš nesta modernije onda FF XIII, XII-2 , priča nije na razini prijašnjih naslova, ali gameplay je za čistu peticu ATB sustav, role, hrpa sidequestova (uglavnom ako nikad nisi igrao i ne koristiš walktrought imaš šta igrati dobrih 250h).

Sjecam se da je ff XII pobrao dobre ocijene u gp-u. Tocno se sjecam recenzije ,cini mi se da ju je reškovac napisao.
Znam da su ti VII,VIII etc najbolji po mnogima ,al malo mi je to tehnicki prestaro.

12 ce ove godine dobit remaster, samo sto je za PS4. Najbolje da onda pricekas FFVII remake kad ti je bitno da bude nova igra.

Buraz mi je igro FF XII na PC-u putem emulatora. Također igra je vrh, tako da to ti je sa moje strane prijedlog.

Najbolji Final Fantasy je Type-0.
Tu igru ne ubrajamo ona je van svake konkurencije 
Dobro, ovo je bilo preočito. Možda sam trebao napisati FF XIII.

Zasto iz rasprave izbacujete FF6, dosad ga niko spomenija nije a nadaleko najbolji ff (cak I gaming portali koji lizu dupe sedmici su ga stavili prvog na ljestvicu)

Zasto tebi tako smeta da ima ljudi kojima je FF7 vrh?

Inace, osobno nikad ne bih preporucio FFXII nekome tko zeli upoznati FF.
Dobra mi je igra, ali ni blizu 7, 8, 9 pa cak ni 10.
Nekako mi se poceo gubit FF stih u XII.
Znam da je vecini tu vrh, ali meni nikako.
Kolegu Mavericka je sada nesto poskakljalo oko srca, jbg. ))
Sesti dio nazalost nisam igrao pa ne mogu nista rec.

FF VII je otvorio JRPG žanr zapadnjacima na velika vrata odnosno zainteresirao zapad za žanr. Niti jedan drugi FF niti JRPG naslov to nije uspio prije sedmice. A to nikako nebi mogao da je prosječni nastavak.

Zasto iz rasprave izbacujete FF6, dosad ga niko spomenija nije a nadaleko najbolji ff (cak I gaming portali koji lizu dupe sedmici su ga stavili prvog na ljestvicu)
Nisam ga još odigrao kako spada, tj. završio do kraja, no uskoro ide kompletan prelazak ispočetka, tako da ću vam javiti kada ga završim. Kume, FF VII je odličan i ne pretjeruj. Nikakvo lizanje dupe nego ljudi znaju što je kvaliteta. To što tebi nije sjeo tvoj problem. No, itekako se radi o jednom od najboljih naslova ikada u gamingu.

I da, po meni FF VII je najbolji FF! I oduvijek će biti.

Dom
Ako se želiš baciti u FF vode, kreni od VII ili III-IV pa sve do IX. Ako ti se to ne sviđa ili ti je previše za trenutno vrijeme (grafika, gameplay i sl.), počni od X, pa sve do XIII. No, moja topla preporuka ti je da počneš od starijih naslova, pa se polako penji prema gore. Vjeruj mi, isplati se! ;)

Koji je neki ff ,a da je dobar i da ga ima na pc-u, al da je novije nešto(zadnjih 5 godina) i da nije mmo. Nikad nisam igrao ff ,pa bi probao bar malo.

Ko zna možda postanem weeb.
nabavi na steamu FFX i uzivaj

Vidim da ima neki VII remaster za pc,cak izgleda ok. Moram dovršit ringed city još ,pa možda opet DSIII da utemeljim gradivo ,pa tek onda neki ff. Ugl ima vremen za razmislit koji cu.

Mislim da je to ono smeće od porta, bolje pričekati pravi remake.

Imaš dobar port VII na Steamu. ;)

TOP 10 RPGS OF ALL TIME - IGN

http://www.ign.com/videos/2017/05/09/top-10-rpgs-of-all-time

8)

Evo Vucino, FFVI je u samom vrhu. ))
Chrono Trigger nisam igrao,  ali bi mogao probat preko emulatora na tabletu.

Lista bez dark soulsa, ko selo bez crkve