Cyberpunk 2077
Ne znam zakaj bi netko htel fotorealizam u igri, pa igramo igre bas zato da se maknemo od realnosti na tih par sati koliko igramo.
Nikad to nisam shvacal iskreno.
Neznam. Izgleda odlično, ali meni je original dizajn i boje bolji. Taj ton igre itd.
Kolekcija mojih cinematic music videa iz Cyberpunka
3 pjesme su sa radija u Cyberpunku, 3 su od Samurai
Prošli tjedan sam instalirao opet igru, uzeo premium na Nexusu i nabacio mod City of Dreams (Heavy) + Ultra Plus za PT i Crowd (Nova/E3 restored). Pa krenuo sa ninja build iz početka. GITS 3.X mi se jako dopao za ugođaj, samo treba bloom ugasiti jer neonski znakovi vrište.
Next gen prije next gen-a! I dan danas tehnički najimpresivnija igra.
Sada mi je urnebesno vidjeti koliko razgovori u toj igri djeluju next-gen 3.0 naspram zadnjeg Dragon Agea lol
Deadwalker ne bih znao, ali CDPR je vodeci po tom pitanju, stvarno znaju napravit likove i dijaloge
Šteta šta će preći na UE5 govno.
Ma igra em je sad utegnuta do max , em ima bezbroj modova. Next gen expwrience
Igru sam presao prije tacno godinu dana i prodao. Sad sam kupio GOTY edition da igram DLC na Pro.
Barem im to ne bi trebao biti problem implementirati. Rastavili su igru na proste faktore nakon milijun zakrpi, valjda ne bi bio izazov dodati barem PSSR i bolji RT.
Zero bit će im se ne da više zajebavat sa Cyberpunkom nakon onolikih prerada, i vjerojatno su im snage usmjerene na Witchera i Cyberpunk2.
somethingwrong pa i ne bas, posluju kao Rockstar, jos koji prodan primjerak na Pro konzoli je poprilicno dobra zarada s obzirom na resurse potrebne za port