Sterlok imas vise levela RTa. Psycho je bolestan, ali high nije daleko

Probao sam ih na rtx 3060 Ti, i ni jedan mi nije radio fludno. Tak da sam se odrekao tog užitka za sva vremena, ili do idućih konzola koje će to vrtjeti za 400-500$

nisam isprobao na PCu ali na ps5 ide jako fluidno,mozda sad i odigram igru kak spada

Sterlok pa nisi probao sa dlss3.5… woodie pise o tome, fluidno sa RTom

Jucer krenuo iznova obaj put na najjteze probat cu stealth/meele build napravit… Igra me opet odma uvatila 🙌

Sterlok Da, ali 54 fpsa meni nije fludnost,

O začudio bi se.

Ako je 54 FPSa lockano i VRR radi kako treba, a izgleda da ovdje radi, onda je itekako fluidno.

Možeš ti imat 1000 FPSa, ako ti to skače na sve strane ili frame timinzi nisu dobri, opet je choppy i neigrivo.

Ovo stvarno radi turbo fluidno i glatko.

fensisuperstar ahh gdje su vremena kad je woodie plakao zbog loše performanse sa intelovim procesorom

Još uvijek zakucava CPU na 100% u gradu, ali sad izgleda kao da igra izvlači tih 100%, a ne kao da CPU rudari ether u pozadini, a igra se vuče.

Sve u svemu, jako dobro.

Fenix

Vjerovatno misli na potpis. Ali je zaboravio da FFA nije forum iz 2006 godine. Zabuni se čovjek, zgrožen je da netko igra igru na 54 frejma. Svi znamo koliko takve odurne perfomanse grozno utječu na mozak i oči.

Fenix

Evo ovako je to na PCEkspert. Stisneš na "Moj komp" u profilu i izbaci ti konfu.

Brijac zanimljivo. Ako vas ima kojima je to interesantno, dodam nešto slično u narednom updateu

chono

Jučer sam probao Starfield i radio je odlično u uvodu. Baš me zanima kasnije kak će izgledat.

Fenix moze moze, slobodno nabaci i posjedujem konzole pa da se dobije lista 🙂

Fenix gdje bi je točno upisao?

Npr. pcekspert ispod imena ima opciju moj komp, forum je iz 2000. godine. Ili <Bug forum ima isto tako opciju, klikneš vidi se upisana konfiguracija na kojoj se netko igra.

wooddiebone Ako je 54 FPSa lockano i VRR radi kako treba, a izgleda da ovdje radi, onda je itekako fluidno

Sad makni RT pa probaj na 100+ fpsa uz VRR. Ak ti je i dalje ovo fludno na 54 fpsa onda super, igraj tak nemamniš protiv. Meni nije.

Sterlok

Ne razumijem što predlažeš.

Ako ugasim RT, kako da onda vidim realno renderane refleksije neonskih svijetala u lokvama vode?

Zar da mi sjene oko rubova objekata budu "simulirane" nekom primitivnom HBAO tehnologijom umjesto da budu rezultat svjetla samog?

Genesis Ide lijepo sa RT, nemam potrebu za više fps. Ustanovili smo davno da ljucko oko ne vidi više od 34 fps ionako, ali puštamo masterrejsu da ima svoj fun, ne. BTW kupijo sam PS5 iako sam rekao da neću, samo zbog učitavanja i Cyberpunka.