Cyberpunk 2077
- Uređivano
Probao sam ih na rtx 3060 Ti, i ni jedan mi nije radio fludno. Tak da sam se odrekao tog užitka za sva vremena, ili do idućih konzola koje će to vrtjeti za 400-500$
wooddiebone Pas mater igra leti na Psycho RT u gradu.
@chono ahh gdje su vremena kad je woodie plakao zbog loše performanse sa intelovim procesorom
nisam isprobao na PCu ali na ps5 ide jako fluidno,mozda sad i odigram igru kak spada
Jucer krenuo iznova obaj put na najjteze probat cu stealth/meele build napravit… Igra me opet odma uvatila
Sterlok Da, ali 54 fpsa meni nije fludnost,
O začudio bi se.
Ako je 54 FPSa lockano i VRR radi kako treba, a izgleda da ovdje radi, onda je itekako fluidno.
Možeš ti imat 1000 FPSa, ako ti to skače na sve strane ili frame timinzi nisu dobri, opet je choppy i neigrivo.
Ovo stvarno radi turbo fluidno i glatko.
fensisuperstar ahh gdje su vremena kad je woodie plakao zbog loše performanse sa intelovim procesorom
Još uvijek zakucava CPU na 100% u gradu, ali sad izgleda kao da igra izvlači tih 100%, a ne kao da CPU rudari ether u pozadini, a igra se vuče.
Sve u svemu, jako dobro.
wooddiebone yes, potpisujem odmah na Rockstarovih 30fpsa u odnosu na 60fpsa Bethesde
Jučer sam probao Starfield i radio je odlično u uvodu. Baš me zanima kasnije kak će izgledat.
wooddiebone Ako je 54 FPSa lockano i VRR radi kako treba, a izgleda da ovdje radi, onda je itekako fluidno
Sad makni RT pa probaj na 100+ fpsa uz VRR. Ak ti je i dalje ovo fludno na 54 fpsa onda super, igraj tak nemamniš protiv. Meni nije.
Ne razumijem što predlažeš.
Ako ugasim RT, kako da onda vidim realno renderane refleksije neonskih svijetala u lokvama vode?
Zar da mi sjene oko rubova objekata budu "simulirane" nekom primitivnom HBAO tehnologijom umjesto da budu rezultat svjetla samog?