Sa ekspanzijom vjerovatno dobivamo igru koja je bila obećana na početku

• FFA +1

Kod prve najave kad su pisali pao predsjednik/ca i kreče spašavanje odmah sam pomislio na

2 mjeseci kasnije

Brijac Još nisi? Obavezno odigraj vecinu ako ne i sve side misije…nemoj kao ja forsirat samo main jer će ti u suprotnom igra prebrzo završiti.

Jebena je igra…

doctorfreak

Nisam još, krenuo kad je izašla, ali nije me uzela. Budem sad sigurno nakon zadnjeg update-a.

Skino opet CB , spremno sve za DLC samo steta sta nece dodat NG+ sa ovim updateom

Upalio bzvz da vidim sta ima kad ono save koji mi je ostao je na 17h igranja od mojih cca. 50. Neznam kako se to desilo izgleda da cu morat iznova krenit

Legitimno upozorenje, CPU u gamingu je relativno slabo iskorišten, obično se maksa nekoliko jezgri pa ljudi za gaming mašine ne stavljaju poštene hladnjake, naravno kako tko. Kad pokreneš neki rendering na procesoru i kad zakuca sve jezgre na 100% temperature odu u nebesa, i ako je u pitanju benchmark to prođe i sa slabim hlađenjem. Ali ako se ide rendat satima onda je to drugi par rukava.

Cilj je da igre također što bolje iskoriste hardver, pa za time kukamo odavno….imamo više jezgrine procesore i želimo ih koristiti ali trebaju biti i dobro ohlađeni.

Sterlok nema nikakvog razloga da 8 jezgri radi na 90-100% u ovoj igri. CP77 nema naprednu fiziku, npcove, AI ili rutine te razine. Ovo ce biti ili novi path tracing u pitanju ili cisti boli nas k za ovu igru i izvedbu. Fakin HL Alyx ne koristi pola od navedenog uza sve napredne stvari u igri

Pa, za razliku od Starfielda, barem skalira s više jezgri i dretvi kako bi i trebalo, neovisno o tome bio AMD ili Intel procesor. U tom slučaju uvijek je bolje ići na više jezgri. Dobar hladnjak i ventilacija su must have kod gamerskih kompova, pogotovo danas. Ne znam tko bi bio lud da se drži stock hladnjaka na bilo čemu malo jačem od današnjih CPU-a, s obzirom kakav je trend, čini mi se da nas polako guraju i prema vodenom hlađenju.

Ovisi kaj kupiš, moj ryzen 5700x troši ko upaljač na 100%, hladiš ga sa bilo čime nam max opterećenju.

U biti nisu trendovi loši ako ne gledaš samo Intel i i9

Ovo miriši na 30 sličica na konzolama.

Koliko bolja atmosfera i setting od vanile. A jebiga, odigrat cu

6 dana kasnije

doctorfreak koliko sam skuzio sutra dolazi 2.0 za core game, mozda joj dam priliku da i odigram kak spada

Pogledao sam Gamespotovu recenziju i kaže da mu je trebalo 30 sati da sve kompletira.

Odličan value s obzirom na cijenu.

I još main game dobio veliki upgrade.

Ništa…

Mislim da ću i ja u drugi prelazak.

chono

Znači ova scena sa ovom ženskom sa plavom kosom je nevjerojatna. Ja nisam mogao vjerovati da je sve ti ingame a ne render. Niti jedna igra ne može doći grafički gdje je Cyberpunk, zbilja se začudiš na momente.

StarFox_N Ali im nisu zabranili pricat o duzini expanzije , pogleda sam 2 reviewa i oboje su rekli da nesmu koristiti svoj gameplay ni pricat o duzini i sl. stvarima

btw. taman preordera 🦾

@chono jebiga ovce smo za neke stvari. Gadno su sjebali, popljuvani do maximuma, refundani do ibera al opet nakon par mjeseci nikog ne boli kurac. Okurwa :-D

Nije još vani?

Čekam isprobat taj DLSS 3.5 ray tracing.

Navodno izgleda bolje od trenutnog RT Overdrive moda, a manje je zahtjevan i radi na 3000 karticama.

Dobar pogled na novitete i ekspanziju