AbelKOsMos Lijepo napisano, ali opet ne razumijem što ti znači "mrtav" grad u usporedbi sa drugim igrama? Što ovdje fali a da su drugdje isporučili? Grad je ko grad, a to što ne možeš ući u svaku zgradu je malo nerealno za očekivati pogotovo jer em to nije cilj, em to nije vremenski efikasno. Na kraju dana čak i da to naprave grad bi bio jednako mrtav kako ga voliš nazvati. Mislim da od igre dobivaš krivi vibe tj mislim da imaš druga očekivanja od ove igre. Ovdje je priča i atmosfera sve, te ako se potrudiš malo ući u lore i ostatak side questova mislim da bi promijenio mišljenje o gradu. Dobar primjer ti je Nier Automata gdje je borba ništa više nego prosječno odrađena, no ono gdje blješti je priča, lore i muzika igrom slučaja kao i Cyberpunk te na kraju ispada kao jedna od najboljih igara generacije. CDPR je zajebao što je pustio igru u prodaji na konzolama i za to ih treba pljuvati no PC verzija je skoro pa gotov proizvod. Jasno mi je da se osjećaš prevarenim kao što bi trebao, no iz postova se vidi da si pristran hate train-u i koliko god igra dobra bila ona će uvijek biti loša i to s razlogom. Znam kako se osjećaš jer se i meni isto desilo sa TLOU 2, no kad ti upališ igru i kad ti vidiš koliko su truda uložili u nju zbilja ne možeš reći da je prosječna, ma koliko god ljut bio na developera.
Na drugu ruku, svatko ima svoj gušt u igrama tako da ono što je meni super tebi ne mora biti i obrnuto.