renda moguce je, vec su pisali o skriptama koje su radene i koje je trebalo dovrsiti za npceve i promet. Jer realno ono sto nedostaje igri je akcija-reakcija. I dodao bi ono sto si zaboravio, npcevi i promet ne smije biti samo sprite koji se pretvara u model kada je blize tebi i zbog cega doslovno nestaje na vecim udaljenostima kada okrenes kameru.
Neznam koliko ste vi istrazivali grad i koliko ovi videi na netu to prikazuju, ali zaista su poceli implementirati razne npceve i dogadaje s njima. Postoje oni beskucnici kod bacvi, grupe u centru koji kure pljuge na pauzama, peraci stakla izloga, nekakvi grafiteri, ispred klubova, prosvjednici... Cak sam naisao i na samoubojstvo, gdje mi se lik bacio sa nebodera u poslovnoj cetvrti. Nije bug, vec scena, jer se cuo vrisak kako je padao (imam screense, pa stavim kasnije).
Ovo nije diranje u core igre, ovo je vracanje izrezanog. Primjerice, nitko ne vodi racuna da igra zapravo nema loadinga, da postoje dostupne lokacije izvana tipa barovi, razni shopovi, hotelski lobbyi i slicno kojima samo treba ubaciti interijer, jer ono sto odvaja ulicu od tog "izbacenog" dijela su ulazna vrata, koja ovom prilikom kazu "locked".
Pokazem i kasnije jednu sliku na sto tocno mislim.