prayer
Ja sam napisao da igra ima dobrih momenata, i vec sam napisao zasto je igram ponovo (obozav photomode u ovoj igri).
Iskreno grad je prelep, ima jebenih glavnih i "sporednih" misija.
Ja sam je zavrsio posle nekih 80 sati i kad izadje dlc odigracu i to.
Kad izadju poboljsanja za igru...upalicu je ponovo.
Na kraju prica je fina ali meni licno nista sto cu stvarno pamtiti.
Gameplay je ok, ne znam sta oces da kazem tu...igrao sam igru kao masina za ubijanje ali sam podosta i hakovao...sad malo vise pojena valjam u to i stealth.
Ali opet nije mi nista posebno.
Ovo je ok igra sa zlatnim trenutcima.Vidi se gde su ulozili vecinu truda i gde su zazmurili (a zazmurili su). Ja po njima serem zato sto su se oni posrali po vecini (ukljucujuci i mene).
Zasto sam igru kupio dva puta, napisao sam i to.
I ja verujem da ova igra moze da bude 8 ili 9 ili sta ti brojevi vec znacili, samo treba dosta rada na njoj i verujem da ce taj tim dosta toga poboljsati.
ali to ne menja cinjenicu da su svesno uzeli pare od ljudi koji su im verovali.
I sad na kraju bila meni igra ok, prosecna, losa ili nesto najbolje nije ni bitno posle tih njihovih gluposti.
Kada kazem da grad nije ziv pod tim mislim da sem lepote u njemu nema nista, apsoluyno nista.
Sve je zatvoreno, nemas nikakva mesta gde mozes provoditi vreme, tih par barova ne sluzi nicemu sem da potera pricu dalje.
Mesta gde kupujes hranu i odecu...blagi uzas.
Ja igre ne volim ne voleti, ja igre koje ne volim nemam.
Ja ovu igru volim, ali za mene je prosecna.
Sve jebene stvari koje su odradili sa likovima ( i stvarno mislim da su odradili neke stvari pre pre pre dobro) na kraju ispare, kad skontam da se vozim od tacke do tacke i da izmedju nema nista sem lepog grada.
Kada sam zavrsio igru oladio sam nekih nedelju dana ( verovatno malo duze) i upalio je ponovo, hteo sam da napravim novog lika i da idem da palim screenshotove po gradu, to mi je jedna od omiljenih stvari za radit...odbrao sam drugaciju pozadni i posle nekih 30 min sam se nasao na istoj poziciji kao i prvi put, bez ikakvih razlika.
Ja znam sta je RPG (barem mislim) posto je to vecina mog igrackog kataloga, ali znam i sta je bilo obecano.
Meni nije zao 120 evra (za dve kopije), ja sam stvarno iscekivao ovaj naslov, i ne razmisljam o tome dali sam bacio pare ili ne..ali mnogi ljudi jesu.
Neko za svojih 60 evra oce valjanu igru..pogotovo kada dolazio od takvog studija, studija koji je bio u hvalospevima medju igracima, studija koji nece da zajebe.
E zbog tih ljudi ovo je uzas, uzas je i da se pusti da prodje...jer ce se ponoviti.
I ovako pusimo sa svih strana, imamo mikrotransakcije i levo i desno, imamo igre koje se jedva menjaju, imamo igre koje su takodje pune bagova, i sada kada ti i ovi uvale kurac..nije bas lepo.
Ja o igri imam dosta pozitivnih misljena...stvarno ali guse ih glupave stvari sa svih strana.
Cak i te gluposti sa usporedjivanjem...pa nisu bas skroz glupost.
Mislim smesno je da jedna ovakvo jebena i nova igra nije u stanju to da ubaci a ovamo pricaju kako ce grad biti ziv i svi ce imati day and night cicle ( mislim i sam znas sta su sve pricali) a vamo ne znaju da zaobidju auto.
Da su napravili igru jos manjeg opsega i da su se vise drzali price a ne open worlda ovo bi bila cista jebenica.
Daj bre kolko ima onih fiksera sto ti daju misije, odes kod njih...razmenis rec dve i to je to, a oni su kao neke baje.
O tim manjim misijama nema smisla ni pricati..to je uzas (meni licno)
Opet ja razumem da je ovo nekom pre jebenica, meni nije.
Ali mislim da mi moze biti..secam se prvih sati...ja sam bio odusevljen, i u vecini interakcija sa glavnijim likovima sam uziva ali posle 30-40 sati skontam da ganjam tu pricu a da ovo sporedno radim ko masina, bez ikakvog zadovoljstva.
Niko ne spori da iza voice actinga i muzike (muzika je do jaja, a slusao sam vecinom jedan radio) i grafike (na kompu 🙂 ) stoji talenat i u tim trenutcima igra vristi od ulozenog truda ali s druge strane ima tolko praznih trenutaka.
E sad slozili se ili ne sa mojim misljenjem o samoj igri nije ni bitno, zato igre i postoje...svako nadje nesto za sebe (igre koje su meni neverovatno dobre verovatno neko drugi nebi ni pogledao)
Na kraju ljudi su bili prevareni za svoje novce i citav govor po izlasku igre je bio uzas.
I da ja igru nikad nisam nazvao smecem...vec prosecnim iskustvom, i da mozda tu ima i ovih emocija koje dolaze sa strane (jbg covek sam) ali nikad je nisam nazvao smecem.
Ono sto bi meni bilo smece necu ni igrati, to jest necu ni kupiti.
A ovoj igri se veselim..kada dodje na svoje, ko zna mozda ce i ovaj drugi prelazak biti bolji ( i ako sam ga krenuo igrati zbog drugih razloga).
Ja razumem da je nekima ovo najbolje drkanje u zivotu i nemam nista protiv toga, ali ne razumem ljude koji brane ovaj studio posle svega ovoga (ali nemam nista ni protiv toga..ne utice na moj zivot).
E sad jebes mi sve ako i znam sta sam sve ode napisao i kolko se ponavljam i dali sam sve rekao...jbg prekinuo sam erotski visual novel igrat da bi odgovorio a svi znamo da se tko iskustvo ne prekida 🙂