Igra se ipak prodala u ogromnim brojkama digitalno i nakon refundova. Preko 10m digitalnih primjeraka na svim platformama, od toga 80% na PCu
Cyberpunk 2077
Ma lažne brojke.
Napucane skroz.
Pametnome dosta.
nista pretjerano novo ali eto mozda nekog zanima.
Najviše me zanima dali ćemo dobtiti besplatnu nadogradnju kada jedan dan izađe Enhanced Edition ili kako apsolutno svi developeri vole zvati - GOTY verziju
Valjda ce "sve" fixat do nextgen verzije
wooddiebone a ca si ocekivao lol! Oni prvo moraju fixat urgentne stvari, a to je upravo ovo iz patcha. Patch 1.2 ce biti slican, kao sto sam i napisao kada je objavljen roadmap. Tek u onom periodu dlca i dodatnih azuriranja, mozemo ocekivati vracanje sadrzaja. Ako se odluce na to naravno
Igra na PC se izvodi osjetno bolje sa 1.1 patchem koliko sam uspio primjetiti pogotovo sa RT refleksijama. U gradu mi se vrti oko 45-50 FPS gdje je prije znalo padati i ispod toga dok izvan centra tuče 60. Ne primječujem više onaj T-pose bug dok se voziš sa autom i čini se da su malo popravili policiju da se ne insta spawna već da joj treba nekih 5 sekundi. Skroz OK update stime da se radi više manje o zakrpi za bugove nego performanse. vjerujem da će optimizirati igru kako spada na kraju krajeva.
Ovaj patch je esencija Cyberpunka i CD Projekta.
Gomila praznih obećanja i laži da će isporučiti nešto, a na kraju dobijemo jedno veliko ništa.
Već dva mjeseca popravljaju igru, skinulo se već preko 100 GB patcheva, a nisu se maknuli s prve početne točke i nisu popravili baš ništa, baš niti jednu stvar.
nemaju cyberware potreban
- Uređivano
viper89 it has been done already
Izgleda da u CDPR-u ipak neće ostati gladni - https://www.eurogamer.net/articles/2021-01-24-cyberpunk-2077-is-now-the-biggest-digital-game-launch-of-all-time
Dodajmo tome i već poznatu informaciju da oko 80% prodaje odlazi na PC.
prayer Igra na PC se izvodi osjetno bolje sa 1.1 patchem koliko sam uspio primjetiti pogotovo sa RT refleksijama. U gradu mi se vrti oko 45-50 FPS gdje je prije znalo padati i ispod toga dok izvan centra tuče 60.
Jel to znači da su popravili 100% usage CPUa na intelu? Moram probati kad uspijem. Ak su to fixali, to je veliki upgrade s obzirom da mi zbog tog 100% cpu buga igra radi na 45 FPSa ako sam u rulji.
Koji proc imaš?
- Uređivano
wooddiebone Nisam siguran no nekako se sjećam da sam imao taj problem prije, sad se vrti negdje na 70% ako se ne varam. Imam ti i9 9900K na stock brzini. Inače bez RT reflections mi se igra i prije patcha vrtila oko 100 FPS-a i nikad nije padala ispod čak ni u centru.
- Uređivano
Meni je na 10700 sve na maksimumu, RT na Psycho, refleksine na ultra vrtilo 80 fpsa izvan grada, 60-70 u gradu, CPU usage 60ak%.
Kad bi došao među puno ljudi, palo je na 40-45 i CPU zakucan u stotku.
Imam G-sync i čak i on ima problema sa tim i kad se skupi puno neprijatelja stvarnp postane teško ciljati, pogotovo sa semi-auto oružjima.
Update:
Još uvijek isto.
Malo glađe radi, izgleda da je Gsyncu sad lakše popeglati, ali CPU još uvijek stotka i FPS nejde iznad 48.
Šteta.