fensisuperstar i chono7 evo pokušao pokrenuti quest ali uopće nema indikator za njega, Brendan mi samo stoji i priča sa onim tehničarom i to je to. Vjerojatno sam i zato dobio achievement
Cyberpunk 2077
- Uređivano
chono7 Nisam ni znao da je buggan quest, sva sreća da me nije jebao Inače evo tek sada mi se pojavio onaj quest sa Brendan? Gdje ste stali s njime jer sam ja mislim na predzadnjem koraku gdje sam ga morao spasiti od onih tipa.
Edit: imao danas jedan bug koji se već vuče od praktički početka igre. U Westbrook ima jedan organized crime activity u nekom podzemnom dijelu, ubijem ih sve i otvorim škrinju i neće mi se broji kao da sam ga riješio. Riješenje je bilo da mi se tip clipao negdje u stropu pa sam ga morao pingati i ubiti nekim quickhakom. Mislio sam da zbog toga neću moći dobiti WB achievement. Kamen mi je pao sa srca.
- Uređivano
Eto sredio i Coin operated Boy. Nego, gdje je bio Johnny Silverhand kad je pukla bomba kod Arasaka zgrade?
prayer fixed the [\SPOPILER] for you
- Uređivano
Cyberpunk 2077 Benchmarks Show Even the Fastest GPU in the World Can’t Play at 4K
Iskreno se nadam da će se ovo promjeniti nakon patcheva i svega ostaloga što planiraju.
- Uređivano
Tvorac Kirbyja i Super Smash Bros. Masahiro Sakurai je pohvalio samu igru
“Cyberpunk 2077 is a dream game. I wonder how much planning and production was needed.”
“Having a multi-platform release for an AAA title is at a level where that’s enough for me to say that it’s wonderful.”
“I support this game from the bottom of my heart for sincerely dealing with [the refunds].”
https://www.siliconera.com/masahiro-sakurai-deeply-moved-by-cyberpunk-2077-refunds/
Upravo prešao Kerry Eurodyne priču, šta reći nego da CDPR zna zanat storytelling-a. Toliko patnje, smjeha, osvete i prosvjetlenja u tako kratkom razdoblju od lika koji je praktički bio u sjeni Johhny-a cijeli život. Baš bolesno moćno ispričano!
- Uređivano
Umirem!
prayer idu mi suze
- Uređivano
Evo ga summary. Glavni problemi i sto se dogodilo s igrom:
- Badowski - sukobi s njim, zbog njega su otisli glavni developeri koji su radili na Witcheru 3, zbog njega odnosno on je izbacio vecinu odlicnih ideja i stvari iz Cybera
- CDPR je paralelno razvijao RedEngine 3 sa razvojem Cybera. Pucanje u nogu ili kako je napisao jedan od devova, postavljanje tracnica ispred lokomotive koja se krece.
- Prevelik tim i neorganizacija, timovi u SADu i Poljskoj i ljudi na meetinzima koji ne pricaju engleski
- Fokus od nekoliko mjeseci na prvi E3 demo kako bi se impresioniralo novinare, bez rada na konkretnim stvarima i igri
- Ovo je dovelo do smanjivanja opsega igre, Night City je trebao biti daleko veci, puniji sadrzajem, sa daleko vise sustava i aktivnosti
- Razvoj igre je trajao 4 godine!! Ono sto pisem non stop ovdje. Od 2016. je krenuo razvoj Cybera.
Pozitivno u svemu ovome je što je timu dosta očito stalo da cijelu priču pretvore u priču o iskupljenju.
Nek naprave pola što je No Man's Sky napravio i bit će predivna priča.