wooddiebone nemaš dovoljno dobar procesor 😃

btw level 50 sam. Sad kreće craft-grind. 45000 reloada da se iconic item dobro zarolla. Gun mi je jedan zarolao kako treba i bilo mi je smiješno kad mu je innate crit 99% a headshot mu je 6X. Strah me testirati. Dok skraftam sve iteme i sve iconic armore da imaju max broj soketa resetirat cu talente i onda sve u offesnse bajo moj! imam pola milijuna anyway.

wooddiebone pričamo o tome kad spustiš rezu pa digneš sa RTXom. na nižim rezama jednostavno nemaš dovoljno jak procesor da proguraš to. Da imaš recimo 5600x ili neki od tih (ne govorim to da te otresem nego su jednostavno jači procesori) ne bi imao bottleneck na tim niskim rezama. Iako je optimizacija goli k, to ti je otprilike tako. Bit će to ok za jedno par mjeseci, ak ih ovi tužbom ne unište

😃
    😃
    1 / 2
    ako ih unište onda možemo zaboravit na 1.07

Kakva je to glupost puštena u temi autoplay, nemogu otvorit temu da mi ne iskače neki audio?

Pa ni ja ne mogu shvatit, jedno pet puta sam danas otvorio ovu temu i iskače mi neki audio u pozadini, al u tabu od igrine teme. Sad nakon pet puta mi nije iskočilo, nezz.

DarkPunisher

Jeste mislim ozbiljno bez zajebavanja.
        Nije to nikakva trolaža.
        Igra je preambiciozna jednostavno i za najbolji PC hardver na tržištu.
        Takvu razinu grafike PS5 i XsX nemogu postići. Ne u otvorenom svijetu.
        Demantiraj me kad izađe next gen patch.

Isto si imao 2007 u Crysis 1.
        2013 imali smo Crysis 3, znači Crysis 3 da sad pokreneš na PS5 nemožeš dobiti 4k, ultra i 60 fps-a. Pazi igra iz 2013.
        Nikako to ne znači da su konzole slabe već je developer ispred vremena.

Cole ajde snimi mobitelom audio i posalji mi na watsapp. Pronaći ču ja krivca.

Fashion level max.
          Tko bi rekao da sam NOMAD 😃

pravednik Igra je preambiciozna jednostavno i za najbolji PC hardver na tržištu.

Igra je neoptimizirana i za najbolji PC hardver na tržištu. I dajte za rasprave o tehnikalijama koristite prikladnu temu još neko vrijeme. Hvala.

Meni cjela igra izgleda ko seints rov 🤣

Nakon one ljepote od tmurnog i surovog witcher svijeta, oni se odluce na ovaj kokosinjac 🤣🤣🤣🤣

Meni baš paše što je paleta boja ovako široka, u jednom kadru si u plavosivim mračnim ulicama a u drugom već okupan neonskim svjetlima. Melem za oči.

Just Cause x Saints Row x Fortnite

maverick saint's row je odlična igra. Gdje drugdje imaš masivne dildače sa kojima mlatiš neprijatelje?
              U toj igri sam radio sve što nisam mogao IRL raditi (osim mlatnut nekoga dildačem)
              Sad to mogu i u sajberpanku. Vrh vrhova!

fensisuperstar nisam rekao da nije odlicna, ali ne volim te sangajske kirvaje. Pogotovo ta neonska sranja nisam nikad volio jos od NFS Underground-a. Meni i stan lici na grobnicu.

Meni je PS3/X360 generacija uništila svu toleranciju na tmurne igre.

Ajd bježi. Daj mi nešto ljepo, a ne grob.
                  Koji ti bog znači ljepa grafika ako renderaš dvije boje.