fensisuperstar krepo sam kad cusi goluba hahahaha.
Putin legenda.
fensisuperstar krepo sam kad cusi goluba hahahaha.
Putin legenda.
@fensisuperstar
Gle ovo lik.
Na Hard.
Jedna vrlo kul stvar iz igre koju sam osvjestio danas, pišem sve u spoiler tag budući da ima veze s krajom Judy storylinea.
wooddiebone Cekaj dok ja stavim pasivne bodove u reflexes haha. koji si level btw?
Ja sam 25. level, al ovaj klip je od frenda on je 43.
Nisam ni skužio da se čujem na klipu hahaha.
Još malo igranja u photo modeu.
Danas sam posjetio više sfere, neka skrivena mjesta, rastezao tetive samog enginea.
Kako je igrati na RTX 3080?
Nama nabijaš ove slike da nam sline cure
Meni je samo žao što živimo u svijetu gdje tehnologija košta i velik dio ljudi
će morati čekati cijelu generaciju(PS6, next xbox) da to doživi.
Pošto sumnjam da ćemo vidjeti išta naprednije kroz iduće 4 godine.
Poljaci ludi, ispred vremena grafički.
Ti si sa RTX 3080 to preskočio. Nadam se i ja kroz neko vrijeme.
@pravednik pa/šteta pa screenshota na ultra 4k sa raytracingom a onda uploada u JPG formatu.
to ti je kao da voziš Hayabusu sa pomoćnim kotačima
@wooddiebone napravi si privatni discord i samo copypasta u njega. Nemre biti lakše, ne gubiš kvalitetu sve ide u png :<
Ne trebate mi se zahvaljivati.
izgleda da u cyberpunku policija ipak nije svemoguća. Dok se spawnaju brzo nakon nekog vremena se ekipa depleta.
Ako se dobro pozicijoniraš možeš pobit sve. Problem je preživit.
Izgleda ko random staza iz Need for Speeda.
pravednik
RTX na 1440p ne doseže baš uvijek zakucanih 60 u gradu. Zna dipati na 50 nekad, ali G-sync se brine da to sve izgleda ko da ide na bar 90 FPSa.
G-sync neizmjerno pomaže kod snajpera, pogotovo kad su naviknuo na Modern Warfare i njegovo ultratwitchy ciljanje.
U Badlandsima dobivam dobrih 75-80 fpsa.
Uzmi u obzir da odbijam spuštati bilo kakvu postavku ispod one najjače.
Znači sve na Ultra i RTX na psycho.
DLSS uvijek na Quality.
Jako ugodno i glatko.
Jučer sam skucao rezu u 720p i stavio DLSS na ultra performance što znači da grafa efektivno rendera 240p koji upscalea na 720p i FPS nije išao iznad 75 što znači da igra stvarno nije dobro optimizirana.
pravednik ti ozbiljno mislis da cemo morat cekat ps6 da vidimo ovaku grafu na current gen konzolama? lol
wooddiebone nemaš dovoljno dobar procesor
btw level 50 sam. Sad kreće craft-grind. 45000 reloada da se iconic item dobro zarolla. Gun mi je jedan zarolao kako treba i bilo mi je smiješno kad mu je innate crit 99% a headshot mu je 6X. Strah me testirati. Dok skraftam sve iteme i sve iconic armore da imaju max broj soketa resetirat cu talente i onda sve u offesnse bajo moj! imam pola milijuna anyway.
fensisuperstar
Imam i7 10700 nisam provjerio sada, ali sa GTX 970 mu je usage bio na 20-ak posto u gradu.
wooddiebone pričamo o tome kad spustiš rezu pa digneš sa RTXom. na nižim rezama jednostavno nemaš dovoljno jak procesor da proguraš to. Da imaš recimo 5600x ili neki od tih (ne govorim to da te otresem nego su jednostavno jači procesori) ne bi imao bottleneck na tim niskim rezama. Iako je optimizacija goli k, to ti je otprilike tako. Bit će to ok za jedno par mjeseci, ak ih ovi tužbom ne unište
Kakva je to glupost puštena u temi autoplay, nemogu otvorit temu da mi ne iskače neki audio?
Cole Što gdje kako?
Pa ni ja ne mogu shvatit, jedno pet puta sam danas otvorio ovu temu i iskače mi neki audio u pozadini, al u tabu od igrine teme. Sad nakon pet puta mi nije iskočilo, nezz.
Jeste mislim ozbiljno bez zajebavanja.
Nije to nikakva trolaža.
Igra je preambiciozna jednostavno i za najbolji PC hardver na tržištu.
Takvu razinu grafike PS5 i XsX nemogu postići. Ne u otvorenom svijetu.
Demantiraj me kad izađe next gen patch.
Isto si imao 2007 u Crysis 1.
2013 imali smo Crysis 3, znači Crysis 3 da sad pokreneš na PS5 nemožeš dobiti 4k, ultra i 60 fps-a. Pazi igra iz 2013.
Nikako to ne znači da su konzole slabe već je developer ispred vremena.