fensisuperstar nisam rekao da nije odlicna, ali ne volim te sangajske kirvaje. Pogotovo ta neonska sranja nisam nikad volio jos od NFS Underground-a. Meni i stan lici na grobnicu.

Meni je PS3/X360 generacija uništila svu toleranciju na tmurne igre.

Ajd bježi. Daj mi nešto ljepo, a ne grob.
    Koji ti bog znači ljepa grafika ako renderaš dvije boje.

@wooddiebone Renderirat ću ja tebe u 30 fpsa

dosta offtopica.
      Šalji slike svoje ingame žene, nemoj tu neke fortnajtove i crajsise spominjati.

Dosta je bilo slika, "spojlali" ste nam vec pola igre lol

Kao uvijek, količina detalja je nevjerojatna!

@weky Igra je downgrade i možemo se šalit na račun CDPRa, no to ne znači da ih ujedno smiješ vrijeđati na nacionalnoj osnovi.

LP

Ova je igra lijepa, ali samo to za sada, jer ja ju necu ni igrati dok ju ne srede za play 5.. Vi koji igrate na Pcu, vama je okej, ali mi na konzolama moramo cekati, i NE, nece ova izgledati lose na Play 5, izgledat ce ODLICNO, kada bude ps5 upgrejd.. Ps5 i Xbox sx su tek izasle, a neki pisu ovdje da cekaju play 6 za bolju grafiku?? Mislim alo, o cemu pricamo, a niti neznamo koliko koja konzola moze pruziti.. Kakve su igre izlazile pre kraj play 4, i jos uvjek su graficki impresivne 🙂

Ajdr smanjite dozivljaj sa tolkom slikama, imate temu za to, a konstantno masa slika

Daj si otvorite poseban podforum za slike, jer ovako moramo stalno skrolati, i gledati tko sta pise.. Nije bas uredu da toliko slika stavljate...

Pa ne gledajte slike onda nego čitajte postove ako vam smeta. Nisam vidio da se u iti jednoj drugoj temi tko buni za stavljanje slika, a između ostalog zašto se slike nebi stavljale, dok god ne sadržavaju spoilere o samoj radnji.

Meni ne smetaju screensi, ali da, ima posebna tema bas za Screenshots iz igara.

Da, ali svaki cas stavljat slike, da je jedna, pa ajde.. Mislim da bi trebalo otvoriti temu samo za slike.. I to nema veze dal se tko ljuti ili ne

prayer

pa onda po tebi treba zatvorit onu temu jer eto, “nikome” ne smeta, a tona slika je ovdje i moras skrolat svaki put pola minute da dodjes do teksta koji je pazi ovo ispod jos jedne slike, a ako nisu slike onda je o speckama, a najmanje o igri

renda Razumijem šta hoćeš reći, no opet mislim da tebe smeta nešto drugo a ne slike, no u to ne ulazim. No eto slažem se s tobom, u buduće ću nastojati napisati nešto uz slike iako iskreno smiješno mi je da se netko bunio tome. Da sadržavaju spojlere tipa kao što je u par navrata bio netko stavljao o modovima koje možeš stavljati na opremu razumio bih, sve ostalo pada u vodu. Ako vidiš sliku skrolaj dalje, nitko te ne tjera da gledaš.

Ne smeta me nista drugo, ne kuzim uopce na kaj ciljas, nego vidim 25 novih postova i mislim si da bude neki zanimljiv video o igri ili neko iskustvo koje je neko dozivel, a ako pucas na to da me smeta kaj vam igra lepo radi i izgleda onda fakat ne znam kaj da ti kazem