Uf kako sam jednu situaciju od 4 neprijatelja riješio sniperom, baš je gušt bio

Znaci, ima i jeba*ine u igri..hahaha

chono7
Meni je gunplay još uvijek li-la.
Definitivno ima oružja koja su jako satisfying za koristiti, ali neka su dosta mlaka.

Nisam se još sa snajperima pozabavio, framerate mi je slab za precizno ciljanje, ali pištolji su mi vrh.
Onaj Lizzie je čudovište za otvorene obračune, a kad jednom nađeš pištolj sa dobrim damageom (ne dps) na koji možeš staviti silencer, onda ga zadržiš duuuugo, iako u inventoriju izgleda kao da je beskoristan.
Sad ovaj Overture koji imam za stealth imam već jako dugo.

Smart oružja su me malo razočarala. Vizualno to jako fora izgleda, ali imam dojam ko da bacam pjesak na neprijatelje kolko malo damagea imaju iako DPS daje naslutiti da su efektivnija.

wooddiebone ma ja sam odbacio "fini" prelazak i samo radim kaos kroz neprijatelje.
    Mislim da su smart oruzja fokusirana na iskoristavanje weaknessa pojedinih neprijateja, ali nisam siguran. Moram istraziti. Neces primjerice nanositi fire damage nekome tko je fire resistance

Evo malo mojih screenshotova, for your viewing pleasure.

Diskovi se ne okreću s kotačem.

Lol

Auto je parkiran unutar crta btw. Samo je lebdio pola metra od zemlje kad sam mu ponovno prišao.

Zapeo za invisible strop, ipak prošao iz 3. pokušaja.

wooddiebone Da, onaj s launcha. U pokretu izgleda loše, ovo je sve snimljeno dok sam statičan i dok su se teksture učitale.

Evo gledam malo PS4 gameplay po jutubu i fakat mi ne izgleda tolko loše.
      Naravno, bugovi i neučitavanja mesheva i tekstura ne računam.

Kad se učita kak spada, igra izgleda u najgoru ruku OK.

Brzo će oni to fiksati.

Jeste vi vidjeli ovo? Ovakve teksture jos nisam vidio! Izvucene niti tkanine se vide

buz ali zaista, kolicina detalja i vizuali su mindblowing!

Ovo je nevjerojatno, pogotovo jer nije cut scene ili renderirana scena već pravi pravcati gameplay. Zbilja tehničko dostignuće desetljeća!

Giphy - Jurassic Park Wow GIF by Vidiots

prayer

O toj interaktivnosi sam ja ppričao.,
        Tako je masu scena i dižu stvari na novi level.

znaci vise nema dosadnih tipicnih RPG dijaloga, doslovno mozes setati okolo, razgledavati i ujedno pricati sa likom! Imerzija!!

To je lijepo.. ja ju ne zelim puno ni igrati, jer cekam taj next gen updejt 🙂..

Jedna pohvala za igrinu "pamet"

Auto koji ukradem bit će uvijek gdje sam ga pustio bez obzira dali sam izašo iz igre i ponovno napravio load

Jučer u sedam navečer sam parkiro onaj dole auto na trotoaru 😆

To sam i ja primijetio, našao svog na mjestu di sam ga ostavio cca 3 sata prije 😂

Uključite da pokazuje NPCovce na mapi.
        Sa zelenima ima interkacije, prodaja, razgovori a čito sam i misije...