Uf kako sam jednu situaciju od 4 neprijatelja riješio sniperom, baš je gušt bio
Cyberpunk 2077
Znaci, ima i jeba*ine u igri..hahaha
Cole Na zadnjoj slici izgleda kao Nicholas Cage
chono7
Meni je gunplay još uvijek li-la.
Definitivno ima oružja koja su jako satisfying za koristiti, ali neka su dosta mlaka.
Nisam se još sa snajperima pozabavio, framerate mi je slab za precizno ciljanje, ali pištolji su mi vrh.
Onaj Lizzie je čudovište za otvorene obračune, a kad jednom nađeš pištolj sa dobrim damageom (ne dps) na koji možeš staviti silencer, onda ga zadržiš duuuugo, iako u inventoriju izgleda kao da je beskoristan.
Sad ovaj Overture koji imam za stealth imam već jako dugo.
Smart oružja su me malo razočarala. Vizualno to jako fora izgleda, ali imam dojam ko da bacam pjesak na neprijatelje kolko malo damagea imaju iako DPS daje naslutiti da su efektivnija.
wooddiebone ma ja sam odbacio "fini" prelazak i samo radim kaos kroz neprijatelje.
Mislim da su smart oruzja fokusirana na iskoristavanje weaknessa pojedinih neprijateja, ali nisam siguran. Moram istraziti. Neces primjerice nanositi fire damage nekome tko je fire resistance
buz
To je PS4?
Uopće ne izgleda tak loše.
wooddiebone Da, onaj s launcha. U pokretu izgleda loše, ovo je sve snimljeno dok sam statičan i dok su se teksture učitale.
Evo gledam malo PS4 gameplay po jutubu i fakat mi ne izgleda tolko loše.
Naravno, bugovi i neučitavanja mesheva i tekstura ne računam.
Kad se učita kak spada, igra izgleda u najgoru ruku OK.
Brzo će oni to fiksati.
- Uređivano
Ni ja ih nisam vidio.
znaci vise nema dosadnih tipicnih RPG dijaloga, doslovno mozes setati okolo, razgledavati i ujedno pricati sa likom! Imerzija!!
To je lijepo.. ja ju ne zelim puno ni igrati, jer cekam taj next gen updejt ..
To sam i ja primijetio, našao svog na mjestu di sam ga ostavio cca 3 sata prije