chono7 imam i9, misliš da bi moglo pomoći ili je to pak više zbog onog buga na AMD procesorima?

wooddiebone koliko god dobri bili i koliko god uloženo/dobiveno ti izvukao iz njih nikad više ne ih otišao na AMD bilo to GPU ili CPU. Uvijek neki problemi sa driverima i performansama, iako oni tu realno nisu ništa krivi već dev. No opet, bar sa Intelom znaš da si platio ekstra no isto tako da će raditi pouzdano i kako spada 🙂

@Cole koji cpu imas?
    @prayer svakako! Ako si primjetio da ti cpu nije iskoristen kako spada u igri onda je ovo rijesenje za tebe. Ovo ne radi na i5 cpuovima, jer oni rade kako treba

Cole tebi bi trebalo isto raditi. Koliki ti je cpu usage u gradu? Jedino ako ti gpu ne bottlenecka...

Pa GPU vjerojatno i nemre vuć da.

Kikiller

A ono. Ma malo mi na jetra idu s tim hejtanjem prema CDPR-u. Odgovorno tvrdim da nijedan developer na svijetu se nebi snašao bolje u ovoj situaciji od CDPR-a. Imali su vrhunsku ideju, krenuli razvijat igru dok još nove konzole nisu bile ni u planu, pa tako ni RT kartice, kada su krenuli ozbiljno svim resursima radit igru pojavile su se RTX kartice, pa najava konzole, pa stopiranje i šaltanje resursa na nove konzole i nove kartice, pa je krenula i novija 30xx serija od Nvidie i tu su napravili igru kakvu PC platforma čeka 13 godina, nešto što će pomest svu konkurenciju s pravim next gen vizualima. I tu nema šanse da bi se ijedan developer snašao na toliko razina, gdje trebaju isporučit rokove i robu na toliko različitih platformi. Dajte malo stanite na loptu. Bilo je također hrpa AAA igara koje su bile i u gorem izdanju nego ova. Još mi je više drago kaj toliko uživam u ovom remek djelu dok drugi hejtaju, prodaju brzo, jer su razočarani itd. Malo ću biti šupak pa ću reć i neka vam je tak.

Cole

A ono. Ma malo mi na jetra idu s tim hejtanjem prema CDPR-u. Odgovorno tvrdim da nijedan developer na svijetu se nebi snašao bolje u ovoj situaciji od CDPR-a

Ni jedan se ne bi bolje snašao od CDPR-a u ovoj situaciji?

How bout da su samo izbacili PC verziju igre pa onda ostale? Ili još bolje da su odgodili igru na još godinu dana ili 6 mjeseci i sve pokrpali? Ili da su znali raditi sa svojim resursima i napraviti fokus na current gen (PS4, XO i PC) pa onda AKO baš želiš izbaciti kasnije naprednije verzije igre za next gen i PC patch?

Kako gotovo svi ostali devovi mogu sebe izbalansirati, a ovi se totalno, ali skroz totalno pogube? Nisam vidio ovakav AAA launch dugo vremena.

a da ovdje pisete o igri? Pojedinci truju topic danima ovdje. Imate 5-6 drugih tema o Cyberu za ovakve stvari.

Vec je neko spomenuo onu misiju sa taksijima.
      Stvarno je jebenica.
      Misija kao misija je super i dijalog je ocekivan ali i dalje zadovoljavajuci.
      Ali glavno meso misije je sto te provede kroz taj prelepi grad i pokaze ti deo njegove lepote i razlicitih kultura.
      Predivno upoznavanje sa gradom.
      Svidja mi se sto je zastupljeno vise jezika u igri pa cujes kako ljudi pricaju na japanskom, ruskom itd.

Evo taman igram misiju sa onim AI taxiem! Mislim da sam došao do predzadnjeg i AI od taxia je jebeni

Glados, čak i kaže the cake is a lie! No pošalje neke svoje goonse na tebe koji me dosta lako ubiju tako da sam odustao od toga dok se ne ojačam malo

Ehh i Takemura legenda! 🤣

I igra postaje sve krasnija i krasnija!

chono7

Ništa od toga. Nikakve razlike. 3600 + 5700XT

wooddiebone

Te "psiho" postavke iz moda čak smanjju detalje napsram ultra postavki.
        Manit se toga.