fensisuperstar doktor1 bas sam bio tamo 😃 Ja sam to rešio drugačije dao sam mu motivaciju da mi preda item bez nasilja, da bi potom nakon što izađemo iz prostorije stavio gun u usta i propucao mozak po stropu 🙂
Cole Nisam istraživao ovaj rides; jel to moram imat te pare da kupim te motore pa onda preprodajem ili kako funkcionira stvar?
Garrus_V jedno malo cudno pitanje, jel moguce da u night cityju ima samo jedna jedina zenska kurva? malo sam trazio po mapi i nisam uspio naci vise, samo ta i jos neki lik. malo mi cudno 🙁 do sada sam imao seks s tri razlicite osobe u igri
doktor1 BREAKING NEWS 😆 Možda zbilja AI je bugan a ne braindead! Na bug forumu je tipu došla murija u autu i kada ih je napo krenuli su sa autom prema njemu i počeli pucat! iz auta
chono7 prayer meni je sve na ultra sa ray tracingom zakucano na 60. Problem igre je render centra grada odnosno districta. I zato je pukla old gen konzolaska verzija i zato su slabije performanse. Vertikala ubija
prayer chono7 Koju grafičku imaš da takve performanse dobivaš? Ja ima one DF postavke sa RT reflections na 1080p pa se vrtim na 55-60. Tu i tamo zna pasti na 45.
fensisuperstar prayer znas kaj radi on. On ti izvadi grafičku izvadi kitu lupi grafičku kitom vrati ju nazad i grafa kad se upali kaže: "Ok veljko, dam ti 120% od seba al me nemoj više udarati..."
chono7 prayer mislio sam na tom dijelu mape. padne i meni ponekad u voznji, ali ja se ne odricem RTa 😂 Zaglavio sinoc u igri od 21 do 1 ujutro. Fuck, sad sam spickan
Fico Meryl Streep je dobivala Oscare za manje dramatične uloge od nekih likova kojima je hobi preuveličavati stvari.
doktor1 A tko je taj tip da se ljepi njegov tvit? Ili me to mora uvjeriti da je igra sranje... Neznam... Evo KO7 je rekao da mu je ovo najdraža igra...
ThomasAAnderson Nije u pitanju tvit nego thread od 10ak tvitova s video objašnjenjima, al za to treba kliknuti jel