- Uređivano
Cyberpunk 2077
prayer znas kaj radi on. On ti izvadi grafičku izvadi kitu lupi grafičku kitom vrati ju nazad i grafa kad se upali kaže:
"Ok veljko, dam ti 120% od seba al me nemoj više udarati..."
Stvarno nepotreban post
Meryl Streep je dobivala Oscare za manje dramatične uloge od nekih likova kojima je hobi preuveličavati stvari.
- Uređivano
Nije u pitanju tvit nego thread od 10ak tvitova s video objašnjenjima, al za to treba kliknuti jel
- Uređivano
Znači sve ono šta je već iskomentirano 2000 puta?
Aha, ok, super.
Evo video
[deleted]
- Uređivano
doktor1 ovo je Cyberpunk tema, fulao si.
evo video
malo su se tracnice pomaknule
- Uređivano
broj 1. nabavite si double jump (45k)
broj 2. nabavite si charged jump (45k)
broj 3. nabavite si upgrade koji vam veli da kad ciljas sa gunom ili wepon skill da ti se uspori vrijeme. imas i ugprade da duze traje.
ok. drzis space ciljas Dodge upalis slow mo i onda spamas dodge za naprijed sve više i više dok trčiš naprijed kad ti slow mo prekine pustis space.
odletit ćete u PIČKU MATERINU. spam space for high time.
edit testiranje:
ovo je najjača stvar na svijetu. dodge dodge i pri izlasku spam space. Znači ok ček moram ovo snimiti ahahaha
Šteta šta Crowbcat nije aktivan...ima bi materijala ..
- Uređivano
Tko je išao stealth putem podignite si intelligence i quickhack skillove te koristite overheat i short circuit. Rješavam outpostove sa 200 metara samo koristeći scan i quickhackove bez ikakve opasnosti od alarma. Ako ste dovoljno digli intelligence uvijek ćete imati dovoljno RAM-a da u kratkom vremenu riješite sve protivnike.
Jednu misiju gdje je 20-ak stražara tako sam riješio bez ijednog ispaljenog metka ili gušenja protivnika. Nije uvijek zabavno kao stormanje oružjem ali je super učinkovita metoda.
@krpa to radim stalno igram se sa ekipom. Ali više volim mano a mano - šaka u jaja i ruka oko vrata . I naravno sve ih bacim u kontejnere
Ljudi, kakav motor, kakav auto. Samo KARDIO!
Vidiš ja sam totalno zanemario melee, doslovno sam otpisao taj način borbe.
Morao bih malo krenuti s katanom da razbijem rutinu hehe
- Uređivano
Ništa te nisam skuzio, daj pojasni ovo ili snimi.
- Uređivano
Cole pa pogledaj video. nabaviš implant koji ti daje slow time kad dodgaš sa zoominanim pištoljem. odeš u slow time i kreneš spammati za naprijed da radiš dodge. 2 puta uspiješ bez upgradea ali ako nastaviš spammati skužit ćeš da ti se stamina i dalje skine barem još 1-2 put i onda skočiš u to vrijeme ako imaš double jump letiš ko raketa i dokle god spammaš jump dok padneš krećeš se istom brzinom