fensisuperstar Cole idi se jebi i nabavi dildo i kreni onda samo dizi stealth i brawler. doslovno SURPRISE BUTTSEKS
resident_evil Deadwalker Ne kužim zašto odmah nije izašla i next gen verzija. Očito da ovo nije trebalo na last gen. A nismo hjteli slušati Wekya kad je rekao da će launch od Cyberpunka biti kaos.
dormin Valjda će i te vremenske uvjete sredit... to baš pridonosi atmosferi... Potajnon sam se nadao i nekom snijegu...(BR2049)...
fensisuperstar doktor1 bas sam bio tamo 😃 Ja sam to rešio drugačije dao sam mu motivaciju da mi preda item bez nasilja, da bi potom nakon što izađemo iz prostorije stavio gun u usta i propucao mozak po stropu 🙂
Cole Nisam istraživao ovaj rides; jel to moram imat te pare da kupim te motore pa onda preprodajem ili kako funkcionira stvar?
Garrus_V jedno malo cudno pitanje, jel moguce da u night cityju ima samo jedna jedina zenska kurva? malo sam trazio po mapi i nisam uspio naci vise, samo ta i jos neki lik. malo mi cudno 🙁 do sada sam imao seks s tri razlicite osobe u igri
doktor1 BREAKING NEWS 😆 Možda zbilja AI je bugan a ne braindead! Na bug forumu je tipu došla murija u autu i kada ih je napo krenuli su sa autom prema njemu i počeli pucat! iz auta
chono7 prayer meni je sve na ultra sa ray tracingom zakucano na 60. Problem igre je render centra grada odnosno districta. I zato je pukla old gen konzolaska verzija i zato su slabije performanse. Vertikala ubija