Flipper Nebojte se nista, igra na PS5 izgleda isto, muljavo i drljavo. Ovo je graficki dosta lose u trenutnom stanju, a ovaj melee fajt necu stvarno komentirat.
Atmosfera je vrh, vidim sto je tu plus, ali uzasno me boli svaka sekunda kad vidim vas na PCu kakvu grafiku dobivate, a onda vidim u sta ja gledam i neda mi se ni igrat. Jos cu malo igrat da vidim sto se nudi, ali kad sam se vidio u ogledalu u 240p kak izgledam malo mi je pozlilo.
Na treningu mi je nakon svakog tutoriala kamera isla u 360 stupnjeva.
Nista stvarno strasno, ali igra je krcata tim sitnim problemima, a kad sam vidio da mi kroz nogu prolaze 3 vlasa trave za vrijeme scene, jos sam se vise zbedirao. Gdje je zvuk kad skocim s drugog kata na prvi? 0 zvucnih efekata. Hocu dozivit taj svijet kak spada, zao mi je ovako nastavit.
Interakcija sa gradom i svijetom, ala, svako ima svoje brije i vec vidim da cu 100h pricat s ljudima i smijat se glupostima koje izgovaraju. Ili pak slusat one ozbiljne razgovore. Vidim da se ovdje covjek moze izgubit, u pozitivnom smislu.
Gun fajt skroz dobar, nisam ocekivao. Smanjio sam sensitivity na 8, inace gadjam plafon.