Nexus nisam ti ja gospodin da mi persiraš

Evo file size na PCu nakon svih patcheva.

foggy
Je ono jebes sandru dabo a mislis da je lidija bacic...ceka se ps5 upgrade

Miro Ali si bar jebo, ovako samo gledaš kako drugi jebu. Sve ima svoje.

weky steelbook, privjesak a ovo u kutijici neznam, mozda krema? 🤣

Miro Ko je Sandra Dabo? Jel to neka iz Hanne Montane za koju nisi čekao PS5 upgrade?

Malo sam uhvatio poneki glimpse komentara PS5 verzija; ono što ljudi govore je da nema ni govora o problemima base PS4 konzole, odnosno da sve što tamo ne štima ovdje ni ne postoji. Vidjet ćemo popodne kad upalim mašineriju. Sve bi čekao a opet i nebi. Pomagajte.

Tko bira, masturbira. Pezantska dilema, he he.

Zero Tko bira, masturbira. Pezantska dilema, he he.

Nije upitno uopće na čemu ću igrat, upitno je kada - sada ili kasnije.
        Sve recenzije i veza istih s bugovima je isključivo bila PC verzija igre, tak da nemamo ni pojma kak će to sve na konzolama bit.

Meni Sancta nije poslala steelbook iako su na mail potvrdili da dobivam.

Sad sam ljut.

A sta da kazem, tek veceras krecem s igranjem, a ono sto sam probao na pauzi za rucak je sam pocetak. Vec na prvim minutama igra dise kao pravi next gen naslov. Prosli su me trnci kao kada sam prvi puta pokrenuo bf3.
            Kolicina detalja i atmosfera u tom jebenom baru je nevjerojatna. Znaci sretan sam kao malo dijete. Znam da me ceka najljepsa igra do danasnjeg dana, hrpa questova, rpg elementi, loot i to sve zaokruzeno pricom koju moram istraziti i ono cemu se najvise veselim, otkrivanje ovog grada i okolice.

foggy Vidjet ćemo popodne kad upalim mašineriju. Sve bi čekao a opet i nebi. Pomagajte.

A ja se bogme neću voditi onom logikom. Nemam što za igrati na PS5, pa bolje neću ništa.

Igraj i bok.

weky DarkPunisher je spomenuo stilbuc i privjesak za ključeve (s dva privjeska - cyberpunk logo i neki tech droid pauk).

Uz to je i ogrlica/lančić s onim japanskim nekim demonom.

Kako me ljuti sad kaj nisam dobio steelbook. Ovi iz Sancte odgovaraju na mailove svake prijestupne.

U Sancti je popust 30% i kaj sad napravit, kupit i negdje pod ključ stavit ili pričekat upgrade. Mislim da nisam karakter da ignoriram igru ako mi je doma. 🙈

buz
                Bolje je čekati. Šteta je početi igru na konzoli, a nije to to. Neka to popeglaju i neka dođe prava verzija

Već vidim da ovo čudo prelazim više puta.

Grad je veći ili manji od Los Santosa iz GTA IV?

Tzereen
                  Veruj mi podosta igra daje taj Blade Runner smek.
                  Bas ima momenata kada odise tom atmosferom.

[deleted] U sancti ni danas nemaju nigdje po ducanima, aaaa kakvi amateri. Sad cu kupit prek ps storea ko ih jebe

Ima, samo su isporuke kasnile pa nije bilo odmah ujutro.

Woodie, il šalji na podršku il ja pogledam kolko sam toga dobil kad dođem na posal, pa se čujemo.

daj koji vam je kurac 10 minuta čitam 😃

uglavnom ultra 1080p na gtx 1070 45-50 a na medium je 60 zakucano ali je razlika fakat na prvu minimalna. probat cu se igrati mozda mogu i ultra 60 ako smanjim one neke reflectionse.

najjača stvar kad stavis big dick model i krenes brzo po meniju gdje ti se zoom ina i zoom auta ako dobro napravis pravit ćeš sitni helikopter dick move 😃

Fico Jebes ti sta je cetvrtak a ne vikend. To je jedini problem.