Cyberpunk 2077
DarkPunisher šta je ovo u kesici pored?
- Uređivano
weky steelbook, privjesak a ovo u kutijici neznam, mozda krema?
- Uređivano
Miro Ko je Sandra Dabo? Jel to neka iz Hanne Montane za koju nisi čekao PS5 upgrade?
Malo sam uhvatio poneki glimpse komentara PS5 verzija; ono što ljudi govore je da nema ni govora o problemima base PS4 konzole, odnosno da sve što tamo ne štima ovdje ni ne postoji. Vidjet ćemo popodne kad upalim mašineriju. Sve bi čekao a opet i nebi. Pomagajte.
Tko bira, masturbira. Pezantska dilema, he he.
Znam da ima više verzija steelbooka, jesu oni koje dobijes random ili sancta je dobila samo jednu vrstu
- Uređivano
Meni Sancta nije poslala steelbook iako su na mail potvrdili da dobivam.
Sad sam ljut.
Solid_Snake mislim da je samo jedna vrsta bila
same, a trebal sam dobit
A sta da kazem, tek veceras krecem s igranjem, a ono sto sam probao na pauzi za rucak je sam pocetak. Vec na prvim minutama igra dise kao pravi next gen naslov. Prosli su me trnci kao kada sam prvi puta pokrenuo bf3.
Kolicina detalja i atmosfera u tom jebenom baru je nevjerojatna. Znaci sretan sam kao malo dijete. Znam da me ceka najljepsa igra do danasnjeg dana, hrpa questova, rpg elementi, loot i to sve zaokruzeno pricom koju moram istraziti i ono cemu se najvise veselim, otkrivanje ovog grada i okolice.
- Uređivano
Evo malo podrobnije o last gen konzolama i Cyberu - https://www.eurogamer.net/articles/2020-12-10-cyberpunk-2077-is-super-rough-on-ps4-and-xbox-one-and-the-memes-have-already-begun
Ali zanimljivo mi je što na SeX-u postoji opcija između performance i quality moda, dok na PS5 toga nema i performance je po defaultu, kao i na SeS-u.
Kako me ljuti sad kaj nisam dobio steelbook. Ovi iz Sancte odgovaraju na mailove svake prijestupne.
wooddiebone žao mi je.
U Sancti je popust 30% i kaj sad napravit, kupit i negdje pod ključ stavit ili pričekat upgrade. Mislim da nisam karakter da ignoriram igru ako mi je doma.
javi kaj su ti odgovorili
AbelKOsMos Ok, krecem popodne, pomogao si mi.
foggy
hahahaah...bilo mi je zadovoljstvo.
Već vidim da ovo čudo prelazim više puta.
E ne idem više u ovu temu. Jebite se. <3
Grad je veći ili manji od Los Santosa iz GTA IV?
AbelKOsMos ova treća je ko iz Blade Runnera
Tzereen
Veruj mi podosta igra daje taj Blade Runner smek.
Bas ima momenata kada odise tom atmosferom.
daj koji vam je kurac 10 minuta čitam
uglavnom ultra 1080p na gtx 1070 45-50 a na medium je 60 zakucano ali je razlika fakat na prvu minimalna. probat cu se igrati mozda mogu i ultra 60 ako smanjim one neke reflectionse.
najjača stvar kad stavis big dick model i krenes brzo po meniju gdje ti se zoom ina i zoom auta ako dobro napravis pravit ćeš sitni helikopter dick move
Tuhy tuhy ak dodem popodne mogu uzet igru uz onih 30% i dobit steelbook? i narqvno tebi platiti kavu???
Jebeš PC i 60fpsa ako se igra na 1080p
Samo >= 1440