@weky Igra je downgrade i možemo se šalit na račun CDPRa, no to ne znači da ih ujedno smiješ vrijeđati na nacionalnoj osnovi.

LP

Ova je igra lijepa, ali samo to za sada, jer ja ju necu ni igrati dok ju ne srede za play 5.. Vi koji igrate na Pcu, vama je okej, ali mi na konzolama moramo cekati, i NE, nece ova izgledati lose na Play 5, izgledat ce ODLICNO, kada bude ps5 upgrejd.. Ps5 i Xbox sx su tek izasle, a neki pisu ovdje da cekaju play 6 za bolju grafiku?? Mislim alo, o cemu pricamo, a niti neznamo koliko koja konzola moze pruziti.. Kakve su igre izlazile pre kraj play 4, i jos uvjek su graficki impresivne 🙂

Ajdr smanjite dozivljaj sa tolkom slikama, imate temu za to, a konstantno masa slika

Daj si otvorite poseban podforum za slike, jer ovako moramo stalno skrolati, i gledati tko sta pise.. Nije bas uredu da toliko slika stavljate...

Pa ne gledajte slike onda nego čitajte postove ako vam smeta. Nisam vidio da se u iti jednoj drugoj temi tko buni za stavljanje slika, a između ostalog zašto se slike nebi stavljale, dok god ne sadržavaju spoilere o samoj radnji.

Meni ne smetaju screensi, ali da, ima posebna tema bas za Screenshots iz igara.

Da, ali svaki cas stavljat slike, da je jedna, pa ajde.. Mislim da bi trebalo otvoriti temu samo za slike.. I to nema veze dal se tko ljuti ili ne

prayer

pa onda po tebi treba zatvorit onu temu jer eto, “nikome” ne smeta, a tona slika je ovdje i moras skrolat svaki put pola minute da dodjes do teksta koji je pazi ovo ispod jos jedne slike, a ako nisu slike onda je o speckama, a najmanje o igri

renda Razumijem šta hoćeš reći, no opet mislim da tebe smeta nešto drugo a ne slike, no u to ne ulazim. No eto slažem se s tobom, u buduće ću nastojati napisati nešto uz slike iako iskreno smiješno mi je da se netko bunio tome. Da sadržavaju spojlere tipa kao što je u par navrata bio netko stavljao o modovima koje možeš stavljati na opremu razumio bih, sve ostalo pada u vodu. Ako vidiš sliku skrolaj dalje, nitko te ne tjera da gledaš.

Ne smeta me nista drugo, ne kuzim uopce na kaj ciljas, nego vidim 25 novih postova i mislim si da bude neki zanimljiv video o igri ili neko iskustvo koje je neko dozivel, a ako pucas na to da me smeta kaj vam igra lepo radi i izgleda onda fakat ne znam kaj da ti kazem

ako stavim slike itema, jedan se budi
        ako netko stavi sliku trave sa kul efektima, drugi se buni
        ako netko treći stavi svog lika kako dobro izgleda, e onda se četvrti krene bunit jer si mu spoila izgled arasaka towera u pozadini pod blurom.
        Jebote ako ćemo tako pa onda najbolje da nitko ne priča jer će uskoro krenuti:"JEBEMTI SPOILAO SI MI DA IGRA IMA DOBRU PUCNJAVU."
        Ja ne znam ali ja imam default windows scroll i prošišam sve postove u roku keks. Na mobu još lakše.
        ja se barem sa svoje strane trudim ne stavljati spoiler slike, za druge ne mogu komentirati.
        postoji tema za pričanje o performansama i tehničkim aspektima igre koju ne koristite. E jebiga. Ovo je gameplay tema.

@wooddiebone reci frendu:"šelenž accepted"

btw koliko pasivnih imam u treeu sa handgunom

Giphy - no way snl GIF by The Jenny McCarthy Show

Ne smeta jedna dvije slike.. ali nons top stavljanje po 5-6 slika, to ide malo na zivce.. Onda si otvorite odvojenu rubriku samo za screenshoot slike igara i amen, ne kuzim zasto je to toliki problem?

Mene iskreno boli briga za spoilere, ali ako cemo kaciti svugdje slike onda neka moderacija obrise Screenshots temu jer joj ne vidim svrhu.

renda , a ako nisu slike onda je o speckama, a najmanje o igri

Pa nema se o cemu drugom pisati osim o grafici koju podrkrijepljuju slikama kad je igra, gp i AI broken 🤣

I upravo ste nakeljili hrpu postova kako ne zelite Cyberpunk screense u Cyberpunk temi... I to za jednu od najljepsih igara, pa naravno da ce biti slika dio kan!
        Proskrolaj dolje i aj bok, nadi si tekst u temi kada te vec slike ne zanimaju. Boze dragi kakav je ovo forum dosao...
        @maverick kakva ti je igra? Sto kazes na skill sustav i napredak s obzirom na stil igranja? Jesi prosao prolog?

chono7 ja se rugam chono, ali nece mi ni skill sustav ni nista pomoci ako je igra broken, a je i to na vise fronta i ne moram je radi toga igrati i nisam dotle dosao da kupujem sjebanu igru. Vjesajte sto se mene tice milijun screensa, ali istina je da postoji tema bas za to i ljudi su to primjetili, ako vec stavljate te screense, dali vam je tesko staviti u spoiler tag? Ili je i to puno traziti od nekih?Opusteno.

Stavljajte slike od sada u spoiler ako je više od jedne.

chono7 Nakeljili smo, ali pisemo o igri i o slikama.. Bolje to nego skrolati do teksta bez slika.. Sve je to uredu, ali onda nek se napise i nesto uz te slike, a ne samo punit temu sa slikama..

maverick jesi igrao igru? Na temelju cega zakljucci o gpu? Ako nisi lagano via ljubav i adio.

@Fico necu stavljati vise od jedne slike u spoiler u temi igre za koju stavljam slike.

Bože sačuvaj, 2 se pobune i odma panika. Svi imamo ok net, ne vidim problem u tome za slike, pogotovo takve sa max detaljima. Trebalo bi poštovati i zahvaliti članovima koji ih stavljaju.

@renda
              Došao si vidjet kakva iskustva ljudi dožive u gameplayu? Kako to bez da ti spoilaju? Ili bilo koji zanimljiv tekst?
              Normalno da se piše o tehničkom aspektu jer ne izlazi svaki dan toliko napredna igra. Ima da se piše i SLAVI I VELIČA, bez obzira na bugove. Eto čak smo dobili i posebnu temu za to.