chono7 cek stvarno sada? Prvi i jedini sam koji je stao uz tebe i fensi kad su vas drugi napadali zbog tlou2 storya koji ste gledali, a niste igrali. Citam po netu o gp-u, bugovima, problemima, AI-u itd te sam gledao masu videa. pa nije se toliko buka digla oko nicega?! Sta ja sad trebam dati 60€ za tu lakrdiju da bih smio ista napisati u temi. Nitko od vas nije napisao niti jedan opsezni post o mehanikama, o AI, o combat itd i zasto su dobri, nego se samo trubi o grafici. A jebote led, ode jer ste ko djeca kad vam netko otme barbiku.

Fensi i woodie pišu non stop o tome.
    Stave i video.

chono7 necu stavljati vise od jedne slike u spoiler u temi igre za koju stavljam slike.

Hoćeš jer je moderacija rekla tako. Od sada svi koji stavljaju više od jedne slike molim da stavljaju u spoiler sve osim prvih slika kako ljudi ne bi morali skrolati da bi jednu objavu pročitali. Riječ je o čistoj kulturi prema ostalim članovima.

Isto kao što si ti mogao pisati o TLOU2 bez da si zaigrao, mogu i ostali.

S druge strane, ako bude pametovanja o gameplayu od strane onih koji nisu ni minutu proveli u igri, to će se isto srediti kaznom.

Isto kao što vrijedi za one koji su agresivni u svojim nastupima da popljuju igru na isti način na koji se radilo prema TLOU2, pritom napadajući druge članove.

Molim da se smirite i da se nastavi normalna rasprava.

Bome o gameplayju se dosta pisalo, i pisat će se. Tu igra definitivno nije broken, inače zašto bi toliki od nas provodili sate i sate u njoj.

Questovi su u ovoj igri stvarno jebeno napisani, sve prožeto pitanjima npr što uopće čini čovjeka, što je to "duša" i ako postoji uopće, što točno utječe na naše odluke i definira motivaciju za donošenje istih, ima li mjesta za AI u ljudskom svijetu i je li njegova konačna evolucija nužno znači istrebljenje ljudi i da ne brajam dalje.

Baš je par questova završilo s fakat teškim i sivim odlukama gdje je uvijek ciničan Johnny skomentirao samo "fucked up situation to be in V". Treba baš igrati side questove jer izuzetno produbljuju cijelu priču i jako dobro približavaju kontekst cijelog svijeta u kojem se sve događa.

Ima CP taj "blade runnerovski" duh i non-stop otvara temeljna pitanja o čovječnosti, evoluciji naše vrste i eventualnoj sinergiji sa strojevima i AI-om. Ono najbolje, igra se jako puno bavi temom smrti i baš je bilo par jebenih dijaloga o tome između V-ja i Johnnyja.

Gameplay je Deus Ex na steroidima i kome je odgovarao takav first person RPG gameplay, ovdje će guštati na n-tu. Jedini problem je manjak nekog izazova (isti problem je imao Witcher) i stvarno mutav AI. Ako to uspiju popraviti malo patchevima, bilo bi super.

OK, launch igre je bio fail epskih razmjera, no ako na YouTubeu vidim još jedan video usporedbe fizike između GTA i Cyberpunka, poslat ću jebenog Johnnyja da nuklearkom ubije Googleove servere. Internet se po pitanju ove igre bavi potpuno krivim stvarima.

Zaboravio dodati, par questova ima odlično obrađenu temu "osvete", odnosno što se može dogoditi osobi kada ju pojede mržnja. V u takvim situacijama može znatno utjecati na razvoj sporednih likova i doslovno sam oduševljen koliko je CDPR dobro prožeo i tu tematiku u totalno fucked up situacijama. U životu je nekada vrlo teško ostati "čovjek" i stvarno su jebeno obradili tu borbu svjetla i tame u nama.

Mislim, mogu ovako do sutra, ali hej, treba nam još jedan video o tome kako auto reagira kada se drugi auto zabije u njega.

maverick Nitko od vas nije napisao niti jedan opsezni post o mehanikama, o AI, o combat itd i zasto su dobri, nego se samo trubi o grafici.

Kako nije. Ne znam što bih trebao pisati više o samom combatu. Mobilan si u pm, možeš letit preko mape ako se dovoljno jako nategneš, ako si dovoljno pametan (inteligence hehe) možeš praviti ogromne kritove i sa oružjima koji imaju mali base dmg i doslovno brutalno unakazit neprijatelje.
        Problem je što dok AI nekih neprijatelja nije dobar dođe di policija i Special Response Unit koji ti kao Mike Tyson strafea lijevo i desno prema tebi, eskivira sve što pucaš u njega, dođe ti tik u dupe sa railgunom i otkine te u 1 hitu. Ako uspiješ uberpandura preživit policija ti nemre nikaj.

s druge strane imaš (koji nisu crime prevention units) neprijatelje koji te mogu sa jedan dva udarca ubit a tebi treba jedno 3 - 4 minute eskiviranja i parrya. Dok kod nekih neprijatelja imaš AI koji je blago rečeno glup, kod nekih drugi neprijatelja imaš AI koji je malo manje glup i usput te kazni jako jako ako napraviš grešku.
        Ja sam osobno napravio kornjaču od charactera, flat out ARMOR insignije u sve dijelove armora, i još dobijem 80% armora dok ubijam. Generalno mogu negirati negdje oko 1000-1200 dmga. No kao što imaš ti talente, neki neprijatelji isto imaju talente. Ali ako naletiš na nekoga tko ima tech weapon i ima talent za ignoriranje armora ideš instant na reload.

@maverick problem je što će i ovo će netko shvatit kao spoiler. O čemu mi preostaje pričati? O tome kako sam u 2 ujutro uzeo mikrovalnu iz kuhinje istavio u ju u WC tak da ne probudim mamu koja spava tik do da si zagrijem komad lazanje od ručka?

Fico zigrao tlou2, samo da te ispravim.
          Znaci ovo je odluka moderacije, ti si prenio dogovor? Da ne bi bilo kasnije da opet neki od modova napise nesto totalno suprotno.

Cemu brisanje najnormalnijeg posta? Ne kuzim, i to vec drugi ili treci put da mi se brise post koji niti ikog vrijedja niti potice na svadju

renda brise ti se sve ispod "problematicnog" posta....

@fensisuperstar gdje su opisi aktivnih bufova? Vidim ikonice, ali nisam skuzio kako pogledat sto one znace i predstavljaju.

Na zadnjem gigu (koji je zavrsio tragicno i tuzno) mi se javio Johnny i komentirao situaciju. Fora je jer ispadne da ga smeta nepravda i dojam je jos veci jer nije bio aktivan nekoliko sati igranja, a ovo ga je bas pogodilo.

Isto tako zgodan detalj kada imas poziv i ako krenes u combat, V kaze "I'll call you back", te nakon borbe nastavi razgovor

Deadwalker Jedini problem je manjak nekog izazova (isti problem je imao Witcher) i stvarno mutav AI.

igram na hard sa gamepadom i neke misije moram ponavljati 3-4 puta i stvarno oprezno igrati. opet neki dijelovi su pre laganio ali u globalu puno više izazova nego u Witcheru 3 koji je troduplo lakši od Witchera 2. Trojku sam odigrao sa dvije iste tipke na gamepadu.

renda nije najnormalniji post. Brisao se offtopic tvoj i nekolicine drugih.

I nadalje tko u ovoj temi bude preispitivao odluke moderacije ide instant ban. Preispitujte se i žalite se u za to određenim temama. Ili otvorite novu.

chono7 gdje su opisi aktivnih bufova?

Giphy -

No fucking idea. Sve ti je ravno. Rokneš buff iz inventorija pojavit će ti se gore sa tajmerom. Imaš poprilično mali broj (5-6 buffova) koje možeš imati plus pasivni od talent treea. Dosta je pojednostavljeno. Sa time da imam abnormalno puno buff itema i koristim ih stalno (čisto da uđem sa skoro 1000 hpa mobu u facu i onda ga 1 šotam sa 1hander dild...brawler stickom mislim da ću si uzeti pasivni koji buffa consumables.

Jedva čekam odigrati opet ovu igru dok ju fixaju skroz. 2 questa mi ne rade. Što znači da ne mogu pokupit achievmente za zonu. Level 50 sam već ohoho. kraftam gunove prodajem gunove kupujem aute. Pucam po pola milijuna headshotove. Dok prođem sve vendore i kupim sve recepte, aute i iskraftam si legendary iteme a da izgledam dobro (i da imaju maksimalan broj slotova) rerolat cu krafting i otići završit main quest.

Zašto bi pucao 400-500k kad mogu udarat milijun and beyond.
              it's all about the meme.

Nego koji je vrag sa onim neprijateljima koji praktički glume The Flash pa trče ko manijaci u borbi, baš graniči sa blinkanjem koliko brzi znaju biti, to me dosta smeta. Isto talk me smeta što je na Normal igra pre laka - pukneš ping na neprijatelja i sve ih središ sa smart oružjem kroz jebene zidove. Nisu smjeli staviti tu mogućnost na bilo koje oružje.

prayer Nego koji je vrag sa onim neprijateljima koji praktički glume The Flash pa trče ko manijaci u borbi, baš graniči sa blinkanjem koliko brzi znaju biti, to me dosta smeta

prayer cyberimplants bajo moj.

imaš skilove koji im gase moći. Ili uzmeš discogranatu i baciš jedno 10 komada ispod sebe dok udaraš po healu.

I kaj sad kad budem napisao review post, nemrem imat više slika. Meh i onak ko se bunio isto meh na njega.

Cole za takav post stavi slike, jer ce biti dosta teksta.