Pa ni ja ne mogu shvatit, jedno pet puta sam danas otvorio ovu temu i iskače mi neki audio u pozadini, al u tabu od igrine teme. Sad nakon pet puta mi nije iskočilo, nezz.

DarkPunisher

Jeste mislim ozbiljno bez zajebavanja.
    Nije to nikakva trolaža.
    Igra je preambiciozna jednostavno i za najbolji PC hardver na tržištu.
    Takvu razinu grafike PS5 i XsX nemogu postići. Ne u otvorenom svijetu.
    Demantiraj me kad izađe next gen patch.

Isto si imao 2007 u Crysis 1.
    2013 imali smo Crysis 3, znači Crysis 3 da sad pokreneš na PS5 nemožeš dobiti 4k, ultra i 60 fps-a. Pazi igra iz 2013.
    Nikako to ne znači da su konzole slabe već je developer ispred vremena.

Cole ajde snimi mobitelom audio i posalji mi na watsapp. Pronaći ču ja krivca.

Fashion level max.
      Tko bi rekao da sam NOMAD 😃

pravednik Igra je preambiciozna jednostavno i za najbolji PC hardver na tržištu.

Igra je neoptimizirana i za najbolji PC hardver na tržištu. I dajte za rasprave o tehnikalijama koristite prikladnu temu još neko vrijeme. Hvala.

Meni cjela igra izgleda ko seints rov 🤣

Nakon one ljepote od tmurnog i surovog witcher svijeta, oni se odluce na ovaj kokosinjac 🤣🤣🤣🤣

Meni baš paše što je paleta boja ovako široka, u jednom kadru si u plavosivim mračnim ulicama a u drugom već okupan neonskim svjetlima. Melem za oči.

Just Cause x Saints Row x Fortnite

maverick saint's row je odlična igra. Gdje drugdje imaš masivne dildače sa kojima mlatiš neprijatelje?
          U toj igri sam radio sve što nisam mogao IRL raditi (osim mlatnut nekoga dildačem)
          Sad to mogu i u sajberpanku. Vrh vrhova!

fensisuperstar nisam rekao da nije odlicna, ali ne volim te sangajske kirvaje. Pogotovo ta neonska sranja nisam nikad volio jos od NFS Underground-a. Meni i stan lici na grobnicu.

Meni je PS3/X360 generacija uništila svu toleranciju na tmurne igre.

Ajd bježi. Daj mi nešto ljepo, a ne grob.
              Koji ti bog znači ljepa grafika ako renderaš dvije boje.

@wooddiebone Renderirat ću ja tebe u 30 fpsa

dosta offtopica.
                Šalji slike svoje ingame žene, nemoj tu neke fortnajtove i crajsise spominjati.

Dosta je bilo slika, "spojlali" ste nam vec pola igre lol

Kao uvijek, količina detalja je nevjerojatna!