Fico
Može. Evo ovdje.
Neoptimizirana?
Isto sam mislio dok nisam provjerio ono što je @chono7 napisao.
Koliko se otvara mogućnosti kasnije, ovisno o stilu igranja. Zato ima i vertikalnog gameplaya puno puno.
Slow mo, skok u zrak, već si na zgradi, 5 protivnika oko tebe, oko tebe renderira se cijeli grad i okolne zgrade uz ray tracing. Jebiga da, mislim da je preambiciozno.
Zašto nebi bilo?
U praksi ti sada možeš renderirati fotorealističnu sobu 4x4 sa svime mogućem uključenim da ugušiš RTX 3090. Znaš i sam.
E pa tako developer tu i tamo odluči nabiti koji efekt više, u open worldu.
Osobno bi volio da griješim pa za već 2 godine dobimo nešto bolje ali ovakvog tipa sa ovakvim ray tracingom na konzolama nemoguće.
samurai82
Ukoliko misliš provocirati izvrtajući postove obrati mi se direkt. Nemoj pisati pojedinci.
Gdje sam napisao da čekam PS6?
Napisano je da će ovakav tip grafike(ULTRA RT POSTAVKE) koji ima kolega @woodiebone biti mogući tek na PS6.
Ok?
Nije vam jasno baš a?
Niti trolam niti sam fenboj ičega.
Čak ni PC-a, sve ima mane i prednosti.
Jednostavno pokušavam objasniti da smanjite očekivanja od uređaja za 3000 kn.
Na to se moj post odnosio, na @woodiebone i njegov GPU
Znači kolega igra na grafičkoj koja sama košta kao 2 PS5. Cijeli PC je oko 13 000 kn. Dodaj da AMD(koji je u konzolama) muku muči sa ray tracingom neznam više kako vam objasniti.
Pisao vam je @chono7 isto za Watch Dogs Legion prije izlaska kad su objavili zahtjeve. Tada su pojedinci pisali slično.
Po izlasku pokazala se prava situacija.
Moja procjena za PS5:
Fidelity mode
Dinamični 4k ali većinom oko 2560x1440, high detalji, low-medium ray tracing, high NPC density, 30 frejma lock.
Performance mode
2560x1440, high medium detalji, nema ray tracinga, high NPC density, 60 frejma.
Za par mjeseci me kvotajte.😉