vorning: nemoj gledati ako si ne želiš spoilati legendary quickhack skillove, just Saiyan.

usput se vidi i to kako pucam. samo da se zna da vam ne spoilam kako se puca.

Deadwalker ma gledam te youtubere how to be immortal kao lik napuca 3000 armora na level 1 gdje ti neprijatelji ne rade praktički dmg i onda kao ISUSE IMMORTAL SAM. ja brate imam 3200 dođe mi pandur probuši mi bulju kao da sam ementaler u mikrovalnoj usred pakla. neprijatelji isto rastu. Treba naći načina kako demolirat boga oca isusa jbga 😃

a pazi nemam 1 pasivni za gun dmg, 18 tech 20 int

Bas su mi naletjeli na nisan

Zero mislim da je ovaj recenzija najbolja kombinacija bugova i glitcheva što sam ikada vidio u jednom videu

😃
    🙁
    1 / 2
    Prezabavno za pogledati (satira na mjestu), iako je očito video best of kompilacija CP glitcheva s interneta. Ja sam nažalost imao svega njih par u 30-ak sati igranja

fensisuperstar
    dobro, ti si i Divinity 2 rastavio na proste faktore, ovo je obično tražanje zabave pored mutavog AI-a 😃

Deadwalker
      da da. looney tunes tactics
      uzmes torbicu i telekinezom ju dodas neprijatelju:"hvataj Slavko!"
      Neprijatelj Slavko:"A nisi trebao"
      Neprijatelj Slavko ne zna da je u torbici samo dvadeset i pet tona bačvi.
      Neprijatelj Slavko sad ima rupu u plućima.

a man's gotta do what a man's gotta do!

Kak ti cyberpunk lijepo vizualnim putem objasni da je netko umro u autu 😃

wooddiebone zanimljivo. Ovo mi izgleda kao neki cut content jer se u videu nalazi item quest item kojeg ja recimo već posjedujem.

Deadwalker Dunkey to uvijek potencira u svojim videima, posebno s AC serijalom i sličnim metama sprdnje. Vjerujem da je situacija s Cyberom na PC-u sve bolja, ali ja bih radije čekao još par ili više mjeseci. Wow efekt se ionako neće izgubiti jer je na toj platformi uz odgovarajući hardver ionako jedna od najimpresivnijih igara i tako će vjerojatno biti još godinama. Baš se pitam koliko će to uspjeti podići i na next gen, odnosno current gen konzolama.

Zero jesi prosao prolog? Sta kazes na 20h uvoda?

Zero pričekaj. Igra će i dalje izgledati vrlo impresivno, minus glitchevi i većina tehničkih problema trenutno. Možda poprave nešto AI, ako je to uopće moguće.

AI definitivno moraju srediti, toliko gluposti ima u ovoj igri, da je to strasno, i u rangu s ps3 igrama.. Zalosno je da nisu to odma rijesili, ali vjerujem da hoce s vremenom..

chono7 bas to. Pa mgs4 i killzone 2 na ps3 imaju i dalje jedne od boljih AI u igrama.

chono7 onda u rangu ps2 😛.. Mislim, kako god bilo, oni to moraju srediti

Jedna vrlo kul stvar iz igre koju sam osvjestio danas, pišem sve u spoiler tag budući da ima veze s krajom Judy storylinea.

Odigrao quest Pyramid Song kojim završava Judy storyline. Osim što tako dobro zaokružuje njezin lik, naziv questa nosi ujedno naziv jedne jod mojih omiljenih pjesama od Radioheada. Što je najbolje, sama radnja tog questa ima pomalo veze s lyricsima te pjesme te još bolje, Judy kao tetovažu na ruci nosi stih iz te pjesme.

Prokleti Poljaci, sve vam je oprošteno <3

fensisuperstar

Ja sam 25. level, al ovaj klip je od frenda on je 43.

Nisam ni skužio da se čujem na klipu hahaha.

Još malo igranja u photo modeu.
          Danas sam posjetio više sfere, neka skrivena mjesta, rastezao tetive samog enginea.

1 / 12

Kako je igrati na RTX 3080?
          😀

Nama nabijaš ove slike da nam sline cure🤤🤤🤤🤤
          Meni je samo žao što živimo u svijetu gdje tehnologija košta i velik dio ljudi
          će morati čekati cijelu generaciju(PS6, next xbox) da to doživi.
          Pošto sumnjam da ćemo vidjeti išta naprednije kroz iduće 4 godine.
          Poljaci ludi, ispred vremena grafički.😊
          Ti si sa RTX 3080 to preskočio. Nadam se i ja kroz neko vrijeme.

@pravednik pa/šteta pa screenshota na ultra 4k sa raytracingom a onda uploada u JPG formatu.
            to ti je kao da voziš Hayabusu sa pomoćnim kotačima
            @wooddiebone napravi si privatni discord i samo copypasta u njega. Nemre biti lakše, ne gubiš kvalitetu sve ide u png :<

Ne trebate mi se zahvaljivati.

izgleda da u cyberpunku policija ipak nije svemoguća. Dok se spawnaju brzo nakon nekog vremena se ekipa depleta.
            Ako se dobro pozicijoniraš možeš pobit sve. Problem je preživit.

Kvart Pacifica je THE Cyber atmosfera

Izgleda ko random staza iz Need for Speeda.

pravednik
            RTX na 1440p ne doseže baš uvijek zakucanih 60 u gradu. Zna dipati na 50 nekad, ali G-sync se brine da to sve izgleda ko da ide na bar 90 FPSa.
            G-sync neizmjerno pomaže kod snajpera, pogotovo kad su naviknuo na Modern Warfare i njegovo ultratwitchy ciljanje.

U Badlandsima dobivam dobrih 75-80 fpsa.

Uzmi u obzir da odbijam spuštati bilo kakvu postavku ispod one najjače.
            Znači sve na Ultra i RTX na psycho.
            DLSS uvijek na Quality.

Jako ugodno i glatko.

Jučer sam skucao rezu u 720p i stavio DLSS na ultra performance što znači da grafa efektivno rendera 240p koji upscalea na 720p i FPS nije išao iznad 75 što znači da igra stvarno nije dobro optimizirana.

wooddiebone nemaš dovoljno dobar procesor 😃

btw level 50 sam. Sad kreće craft-grind. 45000 reloada da se iconic item dobro zarolla. Gun mi je jedan zarolao kako treba i bilo mi je smiješno kad mu je innate crit 99% a headshot mu je 6X. Strah me testirati. Dok skraftam sve iteme i sve iconic armore da imaju max broj soketa resetirat cu talente i onda sve u offesnse bajo moj! imam pola milijuna anyway.

wooddiebone pričamo o tome kad spustiš rezu pa digneš sa RTXom. na nižim rezama jednostavno nemaš dovoljno jak procesor da proguraš to. Da imaš recimo 5600x ili neki od tih (ne govorim to da te otresem nego su jednostavno jači procesori) ne bi imao bottleneck na tim niskim rezama. Iako je optimizacija goli k, to ti je otprilike tako. Bit će to ok za jedno par mjeseci, ak ih ovi tužbom ne unište

😃
                😃
                1 / 2
                ako ih unište onda možemo zaboravit na 1.07

Kakva je to glupost puštena u temi autoplay, nemogu otvorit temu da mi ne iskače neki audio?