chono7 ne kužim?
znači imam za skinuti soundtrack sa goga pod goodies. Ali u tom soundtracku na 2 cda nema niti jedna pjesma od benda SAMURAI koji svira ingame.
A to je doslovno dio soundtracka. Zato velim da ne kužim.

Tipa nema ove pjesme i niti jedne druge pjesme od "benda"

brutala je. to kaj ti slušaš tamo one svoje što piju krv skupa sa vukovima dok growlaju to je tvoj problem 😃 meni je ovo bomba.

fensisuperstar to kaj ti slušaš tamo one svoje što piju krv skupa sa vukovima dok growlaju to je tvoj problem 😃

Da vidiš tek kakav je afterparty.
    Kod mene će kao kod @Kikiller -a, metal stanica i na max. Nek vrište djevice i svi koji se tak osjećaju.

Lol ray tracing radi na psycho sada na 1.05 👌
    Perf dropovi isti sa i bez RTa, a izgled nebo i zemlja u usporedbi

Deadwalker 2k i fhd, quality, watson i centar 50ish do 60, ostalo 60. On foot 60

Slično i kod mene, s time da sam ja stavio performance mod DLSS-a pa ide to stvarno gg (a niti ne skužim razliku kada isključim DLSS). Uglavnom, grafička radi svoj posao savršeno <3

chono7 FE Edition ima jedan 12-pinski utor za kojeg koristim njihov kabel u koji stavljam 8-pinski.

Odavno nisam igrao igru sa zabavnijim i zaraznijim gameplayem. Jos od Diabla. Igra je toliko zabavna i zarazna da je to nevjerojatno. Na 50 sati sam. Glavnu pricu sam totalno zanemario, zadnih 30-ak sati samo rjesavam sporedne aktivnosti, gradim lika....imam osjecaj da sam tek krenuo igrati...prezarazno

chono7 Opusti se, nisi više mod da te brinu takve sitnice. Istinabog, moglo je ići u drugu temu, ali vidim da je aktivnost ionako pala u obje. Ako ima potrebe, vjerujem da modovi imaju opciju prebacivanja postova, valjda nitko neće zamjeriti.

Zero taman ovo gledao, Dunkey je legenda! Po meni iako su njegovi review-ovi namijenjeni da budu satirični uvijek uspiju pokazati stvar točno kakvom je!

Nema trunka satire u tome.

Ova reca zasluzuje posebnu temu kolko je on spot

Izašao 1.06 update

U ova dva tjedna, igra je imala preko 100 GB patcheva.

@Zero kakva ti je igra?

@weky "hotfix" i nisu to updatei, to sada dobijamo base game file, ono sto fali 😆

Hotfix 1.06 is available on PC and consoles! Here is the full list of changes:

Quests

Dum Dum will no longer go missing from Totentanz entrance during Second Conflict.

Console-specific

Improved memory management and stability, resulting in fewer crashes.

PC-specific

Removed the 8 MB save file size limit. Note: this won’t fix save files corrupted before the update.

chono7 Removed the 8 MB save file size limit. Note: this won’t fix save files corrupted before the update.

Giphy - Happy Fresh Prince GIF by Nick At Nite
          Giphy - Music Video Party GIF by Dawin

vorning: nemoj gledati ako si ne želiš spoilati legendary quickhack skillove, just Saiyan.

usput se vidi i to kako pucam. samo da se zna da vam ne spoilam kako se puca.

Deadwalker ma gledam te youtubere how to be immortal kao lik napuca 3000 armora na level 1 gdje ti neprijatelji ne rade praktički dmg i onda kao ISUSE IMMORTAL SAM. ja brate imam 3200 dođe mi pandur probuši mi bulju kao da sam ementaler u mikrovalnoj usred pakla. neprijatelji isto rastu. Treba naći načina kako demolirat boga oca isusa jbga 😃

a pazi nemam 1 pasivni za gun dmg, 18 tech 20 int

Bas su mi naletjeli na nisan

Zero mislim da je ovaj recenzija najbolja kombinacija bugova i glitcheva što sam ikada vidio u jednom videu

😃
            🙁
            1 / 2
            Prezabavno za pogledati (satira na mjestu), iako je očito video best of kompilacija CP glitcheva s interneta. Ja sam nažalost imao svega njih par u 30-ak sati igranja

fensisuperstar
            dobro, ti si i Divinity 2 rastavio na proste faktore, ovo je obično tražanje zabave pored mutavog AI-a 😃

Deadwalker
              da da. looney tunes tactics
              uzmes torbicu i telekinezom ju dodas neprijatelju:"hvataj Slavko!"
              Neprijatelj Slavko:"A nisi trebao"
              Neprijatelj Slavko ne zna da je u torbici samo dvadeset i pet tona bačvi.
              Neprijatelj Slavko sad ima rupu u plućima.

a man's gotta do what a man's gotta do!

Kak ti cyberpunk lijepo vizualnim putem objasni da je netko umro u autu 😃

wooddiebone zanimljivo. Ovo mi izgleda kao neki cut content jer se u videu nalazi item quest item kojeg ja recimo već posjedujem.

Deadwalker Dunkey to uvijek potencira u svojim videima, posebno s AC serijalom i sličnim metama sprdnje. Vjerujem da je situacija s Cyberom na PC-u sve bolja, ali ja bih radije čekao još par ili više mjeseci. Wow efekt se ionako neće izgubiti jer je na toj platformi uz odgovarajući hardver ionako jedna od najimpresivnijih igara i tako će vjerojatno biti još godinama. Baš se pitam koliko će to uspjeti podići i na next gen, odnosno current gen konzolama.

Zero jesi prosao prolog? Sta kazes na 20h uvoda?

Zero pričekaj. Igra će i dalje izgledati vrlo impresivno, minus glitchevi i većina tehničkih problema trenutno. Možda poprave nešto AI, ako je to uopće moguće.

AI definitivno moraju srediti, toliko gluposti ima u ovoj igri, da je to strasno, i u rangu s ps3 igrama.. Zalosno je da nisu to odma rijesili, ali vjerujem da hoce s vremenom..

chono7 bas to. Pa mgs4 i killzone 2 na ps3 imaju i dalje jedne od boljih AI u igrama.

chono7 onda u rangu ps2 😛.. Mislim, kako god bilo, oni to moraju srediti