Deadwalker ne opravdavas si nista, kupis ono sto volis i igras. Uzmi u obzir da na takvim konfama bez RTa (ako ti nije bitan) ide 100+ fps. Mala razlika? Ne bi rekao. I jos si napravis CP77 v3.0 modovima, a ne cekas 3 jebene godine da fixaju igru i da igras na konzoli kako bi imao plug and play. Fuck that shit
Cyberpunk 2077
Dok vi raspravljate o grafici ja sam na drugom prelasku i zapravo mi je dosadno.
Sad tek vidim koliko zapravi malo ima dodatnog sadržaja.
Možda previše tražim ali tipa u gta sam samo u free roamanju potrošio sate i sate…ovdje je sve nekako prazno…
Meni je za jedna prelazak trebalo 70 sati i ima još nekih misija za igrati, tak da ne znam kak nema sadržaja a od trofeja koje ni ne ganjam osvoji nekaj sitno.
doctorfreak i to nece niti jedan update popraviti. Van main questa, igra je mrtva, ogledni primjer nedostavljenih obecanja
Ako je main quest sve misije za sve likove i svi gigovi itd. onda da, izvan toga je mrtva samo kaj se te misije meni i dalje generiraju iako sam prošao cijelu igru Uz ovaj DLC igra hlladno od stotinjak sati za jedan prohod. Ak želiš odigrat sve završetke i puno duže.
Sad kaj su lagali nisam ni pratio, ni za jednu igru ne pratim marketing.
Sterlok gigovi su smijeh od sadrzaja, side questova ima malo, a na prste jedne ruke nabrojih one dobre na razini witcher 3, main questline traje 30tak sati. Visetruki krajevi su smijeh, odnosno nacin na koji ih odabires, dok njihovo trajanje i nije bas nesto posebno. Meni je za hvatanje 100% achievementa, prolazak apsolutno svega, naslikavanje screensa, snimanje videa i testiranje igrinih granica trebalo 147h.
Igra je van questova prazna
Ne bi se složio….sve i jedan gig sam riješio dok na mapi nije bilo 0 ikona, baš me vuklo počistiti mapu. Da ih je bilo još i to bi završio i svako malo otkriješ nešto novo
Uvijek nešto, ne sjećam se više detalja ali barem neko novo i bolje oružje, nije mi falilo motiva da počistim kartu i tek onda krenem u onaj neboder na završetak igre bez povratka. U zadnju misiju sam krenuo kao level 48.
Moram priznati da igra radi drastično bolje nego što je prije radila. U centru grada gdje je uvijek bio najveći shit show sada vrti sve na ultra sa psycho RT u gotovo 60 fps-a. Kad se makne iz centra bude i do 80.
- Uređivano
escoban Zasto je CDPR odustao od Redengine-a?
Mislim da je razlog puno jednostavniji od ostalih navedenih. Lakse je otici na Unreal kojeg moze raditi John Carmack i Joza iz Spickovine, zato sto je javno dostupan uz dokumentaciju i sl. RedEngine je in-house rjesenje. Ovako dobiju puno siri raspon potencijalnih zaposlenika.
- Uređivano
Moja neplanirana nova konfa uletila taman za izlazak Cyberpunk ekspanzije, svemir me valjda voli.
Uglavnom, prva test igra jučer da vidim koliko dobro 4070 hendla sav ovaj RT tech - povukao sam sve slidere na high / ultra, upalio path ray-tracing, uključio framegenerator, DLSS na balanced (rezolucija 3440*1440p) i očekivao oko 40 FPS-a ako budem imao sreće, kada ono, zakucanih 60 i de facto se ne spušta ispod toga.
Sve kao na NVIDIA reklami
Okinem par screenshotova čim ulovim vremena, ali jebote, baš ću guštati kao prase u ovom next-gen iskustvu.
Deadwalker To je bila next gen igra prije next gena odmah po izlasku. Isto tako, kako te nije sram pričati o tehnikalijama igre i framerateu! Šalu na stranu, uživaj u igri i settingu, zbilja je posebno iskustvo sve ukupno.
prayer budem sigurno. Odigrao sam Cyberpunk samo jednom do kraja (i to samo na izlasku igre) tako da se veselim ovoj finalnoj viziji igre s dodatnim contentom.
Deadwalker od stava "jebo vas PC, nikad vise sa konzole" do nove RTX 4070? Moram priznati cudan flex
chono kriza srednjih godina, a nemam para za Porsche.
Deadwalker sve razumijem. Meni se poceo krcati backlog bez ikakvog razloga, a nije da imam viska love trenutno.. proci ce, valjda je faza