Moram priznati da igra radi drastično bolje nego što je prije radila. U centru grada gdje je uvijek bio najveći shit show sada vrti sve na ultra sa psycho RT u gotovo 60 fps-a. Kad se makne iz centra bude i do 80.
Cyberpunk 2077
- Uređivano
escoban Zasto je CDPR odustao od Redengine-a?
Mislim da je razlog puno jednostavniji od ostalih navedenih. Lakse je otici na Unreal kojeg moze raditi John Carmack i Joza iz Spickovine, zato sto je javno dostupan uz dokumentaciju i sl. RedEngine je in-house rjesenje. Ovako dobiju puno siri raspon potencijalnih zaposlenika.
- Uređivano
Moja neplanirana nova konfa uletila taman za izlazak Cyberpunk ekspanzije, svemir me valjda voli.
Uglavnom, prva test igra jučer da vidim koliko dobro 4070 hendla sav ovaj RT tech - povukao sam sve slidere na high / ultra, upalio path ray-tracing, uključio framegenerator, DLSS na balanced (rezolucija 3440*1440p) i očekivao oko 40 FPS-a ako budem imao sreće, kada ono, zakucanih 60 i de facto se ne spušta ispod toga.
Sve kao na NVIDIA reklami
Okinem par screenshotova čim ulovim vremena, ali jebote, baš ću guštati kao prase u ovom next-gen iskustvu.
Deadwalker To je bila next gen igra prije next gena odmah po izlasku. Isto tako, kako te nije sram pričati o tehnikalijama igre i framerateu! Šalu na stranu, uživaj u igri i settingu, zbilja je posebno iskustvo sve ukupno.
prayer budem sigurno. Odigrao sam Cyberpunk samo jednom do kraja (i to samo na izlasku igre) tako da se veselim ovoj finalnoj viziji igre s dodatnim contentom.
Deadwalker od stava "jebo vas PC, nikad vise sa konzole" do nove RTX 4070? Moram priznati cudan flex
chono kriza srednjih godina, a nemam para za Porsche.
Deadwalker sve razumijem. Meni se poceo krcati backlog bez ikakvog razloga, a nije da imam viska love trenutno.. proci ce, valjda je faza
chono pričaj mi, kupio Baldurs Gate 3, nemam još par sati u njemu. I još par dobrih kupovina bez naznake kada ću imati vremena, ali hej, barem sada mogu uživati u grafici
Zajebanciju na stranu, ukazali mi se dobra prilika za komp pa je iskoristio. Ne ide to iz mene van, iako da, iritira me u zadnje vrijeme da PC gaming opet postaje sranje (tebe gledam Jedi Survivor). Budu, kao i uvijek, moderi spasili stvar.
Deadwalker ajmaaaa i to moram uzet, Jedi Survivor me ceka….
Znači frame generation je tolko jebeno jak da 4070 sa path tracingom zakuca 60, a 3080 jedva vrti 10 average.
Nevidijo zlotvore pohlepni.
wooddiebone tu je još u kombinaciji DLSS 3.5 RT reconstruction, ali da, mislim da path RT ne ide bez frame generationa. Kurvinski od kožnatog, apsolutno.
Deadwalker reconstruction je "samo" ljepsi RT, preciznije prikazivanje reflektiranih objekata.
chono mislio sam da dobiješ i nešto bolji perfomance u paketu.
Što nameće pitanje čemu time supportati onda starije serije grafičkih, a lockati frame generation na zadnju, imajući u vidu da DLSS 3.5 radi samo s path RT-om koji ima perfomanse kakve spominje Woodie
Deadwalker dlss 3.5 radi sa svim RT grafama, poboljsava i ray tracing, ne samo path tracing, a u tome mu pomaze AI utreniran da radi reconstruction. Ono sto tebi daje ogroman fps je frame generator.
Sto se tice performansi, mislim da je receno da dlss 3.5 i starija verzija daju jednak fps dok imas RT on
chono tnx na pojašnjenju, nisam znao. U biti dalje sve ovisi o developerima da implementiraju tu mogućnost u RT igrama, Cyberpunk je jedan od prvih (ako ne i prvi).