pravednik da, slazem se, ima losih stvari u RedEngineu, ali ovaj glavni dio je bez premca, a to je nazalost i onaj dio koji se vidi i koji je upecatljiv. Kada pokrenes CP77 sa RTom i kada pokrenes neku drugu igru, po mogucnosti open world, vidis koliko doticni ima vise techa i koliko to bolje izgleda. Ali i dalje sam RedEngine pati od rendera u daljinu, LOD, streaming tekstura, izvedba i slicno. Da su ga koristili na razini opsega recimo Witcher 2, ovo bi bio vjerojatno benchmark jako dugi niz godina. Ovako bi mogao lose ostarjeti poput W3.
Epska je razlika koji ti YT video sa biranim scenama ne moze docarati. Ja sam mislio preko YT da je AoE4 isprani srot, a uzivo je jedan od ljepsih RTSova koje sam igrao.
Za CP77 ne reklamira samo Nvidija i CDPR, vec je i DF potvrdio. U konacnici njima dajem ipak malo vise kredibiliteta nego tebi 😁 bez uvrede
I ovo sto kolega @Sterlok pise, sve samo marketing i marketing. Ide im u prilog ovakva igra i suradnja. Mislim na Nvidiiju.
Modeli auta, npcevi koji izgledaju kao glavni likovi u Plague Tale Requiem… ima jako naprednih stvari