StarFox_N Evo ja sta sam primjetio nema vise toliko bugova, igra radi fluidno, combat iz vozila odlican i jebeno imersivan ako vozis 1st person, policije ima na svakom koraku i sad imaju sistem ala GTA, statsi hvala bogu vise nisu vezani za odjecu, perkovi i lvling su preradeni sad imaju smisla, pojednostavnili su menu i quest logove sad je puno lakse se za snaci i tjt. Od vec odlicne igre su napravili jos bolju. Ako ti se prva verzija igre nije svidila nece ni 2.0, ako ti je prva bila dobra sad ce ti bit jos bolja.

escoban

Šta je s NPC-evima po gradu?

Događa li se još da grad bude prazan ili su to malo popunili?

Btw koliko sam shvatio ending igre je promijenjen i Phantom Liberty kreće tek nakon završetka main storyja?

StarFox_N Btw koliko sam shvatio ending igre je promijenjen i Phantom Liberty kreće tek nakon završetka main storyja?

Phantom Liberty se aktivira na nekih 75% radnje i navodno utjece na krajeve na neki nacin, ali to nisam isao istrazivati da si ne spoilam.

StarFox_N Sta se tice DLCa kako i fico kaze on se otvara na nekih 70% i navodno ti daje jos jednu opciju u zadnjoj misiji glavne igre, a sta se tice NPCjeva nisam nista novo primjetio osim sta se nekad gang okupi u gradu ili te love autom, meni ode jako fali onaj sistem sta ima RDR2 da svi imaju svoje zivote i poslove…

Ovo je dobar video. Popravili su hrpu stvari. Konačno i fiziku vode. 😁

escoban ili witcher 3… medutim na vecoj skali to je pomalo nerealno ocekivati, jer i GTA je pun bezglavih npceva. Ali… CDPR je najavljivao to i nisu dostavili

escoban meni ode jako fali onaj sistem sta ima RDR2 da svi imaju svoje zivote i poslove…

meni ne. ne zanimaju me ni u stvarnosti tudji zivoti i poslovi, a kamoli u videoigri, kojoj je svrha da me zabavi.

Flipper nije dobar video, jer usporeduje 1.0 i 2.0, kao da patchevi izmedu ne postoje i da je ovo neka mesija od updatea. Fizika vode je popravljena odavno, kao i hrpa stvari, to nije doslo magicno sa 2.0

EDIT: ovo je dobar video

Zasto je CDPR odustao od Redengine-a?

Graficki su im igre bolesno dobre, witcher3 i sad izgleda kao da je nextgen

btw. jel zna itko postoji li nacin za equpianje mantis bladeova bez da otvaram weaponwheele

fensisuperstar Nista skidam opet cp2077. Zanima me kak ce raditi na 3060ti da dlss 3.5

Nikako. U suštini, DLSS 3.5 možeš koristiti samo s path raytracingom (inače je opcija nedostupna za uključiti), a to je slideshow bez zadnje NVIDIA serije koja ima frame generator. Meni igra bez RT-a radi na high između 60 i 80 fps-a, 3440*1440p rezolucija (uz DLSS). Ako uključim RT, to je od 30-40, može ići preko 40 u averageu ako idem s performance DLSS-om. Probao sam pathraytracing i DLSS 3.5, solidnih 15-ak FPS-a 😂

U suštini, sve je ovo tech za high-end kartice, odnosno reklamna kampanja za NVIDIA-u. Da, RT je podržan na 60 i 70 seriji, no za perfomanse kakve očekuju PC igrači, potrebna je 80 ili 90 serija. Meni osobno preskup sport za realniju simulaciju osvjetljenja i sjena.

escoban los streaming, los draw distance, tezak za optimizaciju i iziskuje puno vremena i para

fensisuperstar Nista skidam opet cp2077. Zanima me kak ce raditi na 3060ti da dlss 3.5

nikako, jer dlss 3.5 možeš koristiti jedino uz max ray tracing/path tracing a nemaš mogućnost frejm generatora, tak da bu se vuklo ko krepana mačka.

Imao sma 3060 ti i uz midim ray tracing i dlss jedino je donekle igrivo na 1080p.

Da ali kad upališ path tracing imal buš 17,5 fpsa…da bi koristio DLSS 3.5

Uglavnom probaj pa javi, možda se varam.