[deleted]
Gdje je najeftinija disc verzija? Cini mi se da bi ovo trebalo sad biti ok na ps5
na ps storeu je 189,50 kn
Gdje je najeftinija disc verzija? Cini mi se da bi ovo trebalo sad biti ok na ps5
na ps storeu je 189,50 kn
[deleted] Bila je prije cirka 10 dana na gamershopu za 120kn na akciji...heben deal
A opet su ujebali sa sinkronizacijom , verzija sa HR storea ima samo 3 jezika -.- Sad ili moram napravit novi acc na njemackom i tamo kupit ili igrat na engleskom koji mi nelezi dobro kao svabski -.-
Tako su bili i napravili za Witchera , umisto da ubace kao ostali sve jezike u opciju biranja pa downloadas koji tebi pase
Da ga jebeš ne vidim što je tu bolje. Nema neki side to side comparison s last gen verzijom?
Ako si igral na base cetvorci i ne vidis razliku onda jebiga, najblizi opticar.
Pc specific, nice!
Enabled transparent ray-traced reflections on glossy coating of some cars.
Enabled Variable Rate Shading (VRS). This feature boosts rendering performance and visual quality by varying the shading rate for different regions of the frame. Available only on compatible hardware.
Fixed an issue which blocked Resolution Scaling on AMD graphics cards when Ray Tracing was enabled.
E moja Panam! Koliko su detalja stavili u likove to je nešto nevjerojatno. Inače dolje moja igra sa PC od prošle godine, pazi joj usne i kako joj se tesktura ruža odsjaja i ništa od toga nije pre-renderano!!! I onda imaš one štakore iz Dying Light 2 koji izgledaju kao da su izašli iz obližnje kanalizacije XD
Inače, meni je najdraži storyline ipak od Kerry-a, kad bolje razmislim koliko su zapravo truda uložili u produkciju svega i kakve modele imaju je ruku na srce nešto najimpresivnije pored TLOU 2 vidio. Ovu pjesmu isto tako često volim poslušati.
Policija navodno nije popravljena...
Pa jebem ih u dupe!
Ništa, stavit mod koji to popravlja...