Vec vidim kako ce se nick "Cole" izgovarati sa sapatom i strahom kada izade multiplayer 😁

Nisam istraživao ovaj rides; jel to moram imat te pare da kupim te motore pa onda preprodajem ili kako funkcionira stvar?

jedno malo cudno pitanje, jel moguce da u night cityju ima samo jedna jedina zenska kurva? malo sam trazio po mapi i nisam uspio naci vise, samo ta i jos neki lik. malo mi cudno 🙁

do sada sam imao seks s tri razlicite osobe u igri

BREAKING NEWS 😆

Možda zbilja AI je bugan a ne braindead!
Na bug forumu je tipu došla murija u autu i kada ih je napo krenuli su sa autom prema njemu i počeli pucat! iz auta

doktor1 bas sam bio tamo 😃

Ja sam to rešio drugačije
dao sam mu motivaciju da

mi preda item bez nasilja, da bi potom nakon što izađemo iz prostorije stavio gun u usta i propucao mozak po stropu 🙂

chono7 Evo taman testirao, 70-80 FPS-a sa onim DF preporučenim postavkama? Tebi isto?

prayer meni je sve na ultra sa ray tracingom zakucano na 60.

Problem igre je render centra grada odnosno districta. I zato je pukla old gen konzolaska verzija i zato su slabije performanse. Vertikala ubija

chono7 Koju grafičku imaš da takve performanse dobivaš? Ja ima one DF postavke sa RT reflections na 1080p pa se vrtim na 55-60. Tu i tamo zna pasti na 45.

prayer znas kaj radi on. On ti izvadi grafičku izvadi kitu lupi grafičku kitom vrati ju nazad i grafa kad se upali kaže:
        "Ok veljko, dam ti 120% od seba al me nemoj više udarati..."

Stvarno nepotreban post 😁

Meryl Streep je dobivala Oscare za manje dramatične uloge od nekih likova kojima je hobi preuveličavati stvari.

A tko je taj tip da se ljepi njegov tvit?
        Ili me to mora uvjeriti da je igra sranje...
        Neznam...

Evo KO7 je rekao da mu je ovo najdraža igra...

Nije u pitanju tvit nego thread od 10ak tvitova s video objašnjenjima, al za to treba kliknuti jel

Znači sve ono šta je već iskomentirano 2000 puta?
        Aha, ok, super.

Evo video