Kako funkcioniraju igre za PS3? Odnosno streamanje naslova preko Premiuma? Ništa ne downloadam, samo pokrenem i moram biti online? Nemam iskustva s time pa pitam jel sam razmišljao o upgrejdu s Essentiala.

Marko57946

Fluidnost igre ovisi pretpostavljam o brzini interneta? Kolika je solidna brzina da ne bude leđenja, titranja i sl.?

Jel igre imaju trofeje?

Marko57946

Znači downloada nema uopče nikakvog? Pokrenem i igram? Igre idu u library? Od kud ih pokrečem? Preko kataloga sa storea? Budem se još preko neta informirao o brzini interneta.

Igre imaju trofeje?

Povezano s diskusijom: [unknown discussion]

Legendary_Hero pokreneš je i igra se streama (ide download ali ne tebi na Portal), trofeji rade i uredno se sinkroniziraju.

Jel mi imamo streaming uopće u Hrvatskoj,jer ja nemogu streamati ništa…

Kaže nešto this content is not available at this moment,internet je 1000/100 tako da nije do toga.

blazkowicz ideš desno na početku i otvoriš stream folder i tam su ti igre:

1 / 2

Jel i na PS4 to radi? Jedino me zanimaju PS3 igre za streaming. Probao sam jedan put nije išlo pa sam odustao. Ha-Ha-Ha

blazkowicz

Ah nije tak jednostavno, da važan ti je dobar net prema Sonyju čini mi se da je za PS3 i PS4 igre 15 Mbps, a za PS5 streaming u 4K je sigurno i više, al ne znam napamet koliko. Ono što ti je def važnije jest da imaš što je moguće stabilniju konekciju na net. Na konzoli obviously najbolje ić kablom, a za WiFi možda vrijedi investirati u dobar router ili mesh uređaje. Ugl bitnija ti je stable konekcija na net nego što je bitan speed.

A i naravno da možeš streamat na PS4, sve vrijedi isto kao i sa PS5. Ovdje su ti detaljnije upute od Sonyja. A za Portal tu moraš prvo upalit Betu da možeš streamat na njemu igre iz game kataloga.

Legendary_Hero i samo da ti velim originalno ih pokrećeš sa PS Plus taba iz game kataloga, al jednom kad streamaš idući put će ti bit na home screenu isto kao što imaju i ostale lokalne igre.

7 dana kasnije

Jesu ove supcine nesto mjenale oko sharinga?? Znaci svoju igre sa svog acca nemrem igrat, za sve pise da ju neko drugi igra na drugoj konzoli

14 dana kasnije

Naišao sam online da PS store na PS3 još uvijek radi i da se može kupovati? Jel to istina ili je dostupan samo u nekim zemljama? Zadnji put kad sam bio na storeu ako se ne varam pisalo je maintance error ili tako nešto i nije se moglo pristupiti.