Raziel

Eneba, cd keys i slično su legit stranice. Uvijek sam dobio kod ali eto jednom nije radilo, mislim da sam i pisao tu, natezao se preko paypala, sony supporta i sellera. Dobio k.

Zaključak sellera je bio da im moram dostaviti dokaz kako je kod aktiviran prije ili neposredno moje kupnje. Epsko sranje.

Kao prvo Sony support ti neće dati taj info, probao, mislili da želim nešto claimat bez razloga. Zaštita korisnika i računa.

Pogotovo jer su kodovi kupljeni preko third party stranica a ne direkt preko PSN-a. U slučaju kupnje preko PSN-a sve riješavaju i vide, refundiraju. Ovako ne.

Paypal se također nije iskazao.

Raziel Ha nije baš čudan potez. Vidiš ovo na dealu uzmeš veći tier i imaju te za sljedeću godinu kad se naučiš na Premium ili zaboraviš cancelat subscription. Plus odmah njima u telemetriji piše da imaju još više Premium subscribera nego slabije tierove. Nisu oni blesavi

Naravno meni ne nudi nista jer iman pretplatu.

Tija san uzeti da san miran a kad ne zele da uzmen jebiga

To je sada tako. Na isti princip rade i teleoperateri. Promo ponude samo za nove korisnike. To što si godinama kod nekoga je nebitno.

Meni nude 35% da upgreadam na premium dokad mi vridi trenutna, ali nedaju da produzim jos godinu dana

Kako funkcioniraju igre za PS3? Odnosno streamanje naslova preko Premiuma? Ništa ne downloadam, samo pokrenem i moram biti online? Nemam iskustva s time pa pitam jel sam razmišljao o upgrejdu s Essentiala.

Marko57946

Fluidnost igre ovisi pretpostavljam o brzini interneta? Kolika je solidna brzina da ne bude leđenja, titranja i sl.?

Jel igre imaju trofeje?

Marko57946

Znači downloada nema uopče nikakvog? Pokrenem i igram? Igre idu u library? Od kud ih pokrečem? Preko kataloga sa storea? Budem se još preko neta informirao o brzini interneta.

Igre imaju trofeje?

Povezano s diskusijom: [unknown discussion]

Legendary_Hero pokreneš je i igra se streama (ide download ali ne tebi na Portal), trofeji rade i uredno se sinkroniziraju.