- Uređivano
Meni nude 35% da upgreadam na premium dokad mi vridi trenutna, ali nedaju da produzim jos godinu dana
Meni nude 35% da upgreadam na premium dokad mi vridi trenutna, ali nedaju da produzim jos godinu dana
KruxZhlajfa uzmes premium i odma ga cancelas. Ne vidim di je problem
escoban predugo ti traje trenutna pretplata
stitrek Kaj vrijedi to uopce 2€?
Evo još jedan dobar naslov za 1.5€
https://store.playstation.com/en-hr/product/EP8923-CUSA07791_00-DAESTOMEU0000001
Kako funkcioniraju igre za PS3? Odnosno streamanje naslova preko Premiuma? Ništa ne downloadam, samo pokrenem i moram biti online? Nemam iskustva s time pa pitam jel sam razmišljao o upgrejdu s Essentiala.
Legendary_Hero Samo pokreneš i igraš. Kao i seriju na Netflixu.
Fluidnost igre ovisi pretpostavljam o brzini interneta? Kolika je solidna brzina da ne bude leđenja, titranja i sl.?
Jel igre imaju trofeje?
Legendary_Hero Ne znam koja je preporučena brzina. Ja imam oko 60 mbps i ide solidno sve.
Znači downloada nema uopče nikakvog? Pokrenem i igram? Igre idu u library? Od kud ih pokrečem? Preko kataloga sa storea? Budem se još preko neta informirao o brzini interneta.
Igre imaju trofeje?
Legendary_Hero Nema downloada. Iz kataloga pokrećeš igre.
Za trofeje nisam siguran.
Legendary_Hero pokreneš je i igra se streama (ide download ali ne tebi na Portal), trofeji rade i uredno se sinkroniziraju.
Ok, hvala.
Jel mi imamo streaming uopće u Hrvatskoj,jer ja nemogu streamati ništa…
Kaže nešto this content is not available at this moment,internet je 1000/100 tako da nije do toga.
blazkowicz ideš desno na početku i otvoriš stream folder i tam su ti igre:
Jel i na PS4 to radi? Jedino me zanimaju PS3 igre za streaming. Probao sam jedan put nije išlo pa sam odustao.