Napokon.
PS Store & PSN
Ja jedino lajkam on off notifikacije
Dobro kaze crozac. Nekad kad si otvorio store na ps3 je preko pol ekrana pisalo at least 75 on metacritic i naredani sami hitovi i bilo je do pocetka ps4 kad su maknuli i poceli davat sranja.
Ne ne, i dalje daju odlične igre. To smo se mi pokvarili.
Nexusa da citiram. Dobio si roket lig, ima da sutis.
Ja jedino lajkam on off notifikacijeSamo da te notifikacije ne budu na 1/4 ekrana kao na ps3. Koliko su mi golova zahebali
Valjda budu dovoljno pametni da imaju on/off switch za te notifikacije... Ja budem imal uključeno sigurno al opet mora se moć isključit!
Ma bit ce sigurno pise da ces moci i sam odredit koje frendove stavis da ti dolaze obavijest kad je online
Haha a i to sto kazesJa jedino lajkam on off notifikacijeSamo da te notifikacije ne budu na 1/4 ekrana kao na ps3. Koliko su mi golova zahebali
Ja jedino lajkam on off notifikacijeŠto fali sa ovim ostalim novostima da ih ne lajkaš?
Ma bezveze su miJa jedino lajkam on off notifikacijeŠto fali sa ovim ostalim novostima da ih ne lajkaš?
Kad u update stave 200kn svakome na racun to cu lajkat a ovo sto je trebalo bit od pocetka pa sad prodaju kao update me ne zanima.sto da im recem?hvala?
Kad u update stave 200kn svakome na racun to cu lajkat a ovo sto je trebalo bit od pocetka pa sad prodaju kao update me ne zanima.sto da im recem?hvala?A dobro sad to je malo ekstremno...ako si već "pohvalio" onu opciju off/on notifikacije nije baš da su ove ostale za baciti...bolje da su došle nego da nisu došle te stare opcije ;-)
Stvarno nista posebno update. Ubacili stvari koje su morale odavno vec biti unutra te stvari koje su mi totalno nezanimljive.
Da su dali sve ovo od pocetka, sigurno biste opet nasli neki razlog za grintanje.
Mene to za prijatelje i offline nimalo ne zanima, ionako imam nula prijatelja pa mi je beskorisno.
Ali ovaj PC remote play mi izgleda kao najbolji feature do sada. Morat cu se bolje informirati kad bude dostupno, ali bi moglo uciniti cuda za moju produktivnost na poslu :-)
Ma dobro malo slikovito ja to objasnim.dobro je ali meni nije vauKad u update stave 200kn svakome na racun to cu lajkat a ovo sto je trebalo bit od pocetka pa sad prodaju kao update me ne zanima.sto da im recem?hvala?A dobro sad to je malo ekstremno...ako si već "pohvalio" onu opciju off/on notifikacije nije baš da su ove ostale za baciti...bolje da su došle nego da nisu došle te stare opcije ;-)
Točno tako, osim remote playa to su stvari koje spadaju u osnovnu funkcionalnost danas, žalosno je da prije nisu postojale.Ma dobro malo slikovito ja to objasnim.dobro je ali meni nije vauKad u update stave 200kn svakome na racun to cu lajkat a ovo sto je trebalo bit od pocetka pa sad prodaju kao update me ne zanima.sto da im recem?hvala?A dobro sad to je malo ekstremno...ako si već "pohvalio" onu opciju off/on notifikacije nije baš da su ove ostale za baciti...bolje da su došle nego da nisu došle te stare opcije ;-)
Zato i kažem bolje da je došlo nego da nije.Točno tako, osim remote playa to su stvari koje spadaju u osnovnu funkcionalnost danas, žalosno je da prije nisu postojale.Ma dobro malo slikovito ja to objasnim.dobro je ali meni nije vauKad u update stave 200kn svakome na racun to cu lajkat a ovo sto je trebalo bit od pocetka pa sad prodaju kao update me ne zanima.sto da im recem?hvala?A dobro sad to je malo ekstremno...ako si već "pohvalio" onu opciju off/on notifikacije nije baš da su ove ostale za baciti...bolje da su došle nego da nisu došle te stare opcije ;-)
Da li je ovo malo kasnilo? Da. Da li je neophodno? Ne.