Raziel Ha nije baš čudan potez. Vidiš ovo na dealu uzmeš veći tier i imaju te za sljedeću godinu kad se naučiš na Premium ili zaboraviš cancelat subscription. Plus odmah njima u telemetriji piše da imaju još više Premium subscribera nego slabije tierove. Nisu oni blesavi

Naravno meni ne nudi nista jer iman pretplatu.

Tija san uzeti da san miran a kad ne zele da uzmen jebiga

To je sada tako. Na isti princip rade i teleoperateri. Promo ponude samo za nove korisnike. To što si godinama kod nekoga je nebitno.

Meni nude 35% da upgreadam na premium dokad mi vridi trenutna, ali nedaju da produzim jos godinu dana

Kako funkcioniraju igre za PS3? Odnosno streamanje naslova preko Premiuma? Ništa ne downloadam, samo pokrenem i moram biti online? Nemam iskustva s time pa pitam jel sam razmišljao o upgrejdu s Essentiala.

Marko57946

Fluidnost igre ovisi pretpostavljam o brzini interneta? Kolika je solidna brzina da ne bude leđenja, titranja i sl.?

Jel igre imaju trofeje?

Marko57946

Znači downloada nema uopče nikakvog? Pokrenem i igram? Igre idu u library? Od kud ih pokrečem? Preko kataloga sa storea? Budem se još preko neta informirao o brzini interneta.

Igre imaju trofeje?

Povezano s diskusijom: [unknown discussion]

Legendary_Hero pokreneš je i igra se streama (ide download ali ne tebi na Portal), trofeji rade i uredno se sinkroniziraju.