stitrek Kaj vrijedi to uopce 2€?
PS Store & PSN
Evo još jedan dobar naslov za 1.5€
https://store.playstation.com/en-hr/product/EP8923-CUSA07791_00-DAESTOMEU0000001
Kako funkcioniraju igre za PS3? Odnosno streamanje naslova preko Premiuma? Ništa ne downloadam, samo pokrenem i moram biti online? Nemam iskustva s time pa pitam jel sam razmišljao o upgrejdu s Essentiala.
Legendary_Hero Samo pokreneš i igraš. Kao i seriju na Netflixu.
Fluidnost igre ovisi pretpostavljam o brzini interneta? Kolika je solidna brzina da ne bude leđenja, titranja i sl.?
Jel igre imaju trofeje?
Legendary_Hero Ne znam koja je preporučena brzina. Ja imam oko 60 mbps i ide solidno sve.
Znači downloada nema uopče nikakvog? Pokrenem i igram? Igre idu u library? Od kud ih pokrečem? Preko kataloga sa storea? Budem se još preko neta informirao o brzini interneta.
Igre imaju trofeje?
Legendary_Hero Nema downloada. Iz kataloga pokrećeš igre.
Za trofeje nisam siguran.
Legendary_Hero pokreneš je i igra se streama (ide download ali ne tebi na Portal), trofeji rade i uredno se sinkroniziraju.
Ok, hvala.
- Uređivano
Jel mi imamo streaming uopće u Hrvatskoj,jer ja nemogu streamati ništa…
Kaže nešto this content is not available at this moment,internet je 1000/100 tako da nije do toga.
blazkowicz ideš desno na početku i otvoriš stream folder i tam su ti igre:
- Uređivano
Jel i na PS4 to radi? Jedino me zanimaju PS3 igre za streaming. Probao sam jedan put nije išlo pa sam odustao.
blazkowicz samo PS5. Moraš imati solidan internet da bi radilo.
Ahh,znači u tome je stvar.
Ah nije tak jednostavno, da važan ti je dobar net prema Sonyju čini mi se da je za PS3 i PS4 igre 15 Mbps, a za PS5 streaming u 4K je sigurno i više, al ne znam napamet koliko. Ono što ti je def važnije jest da imaš što je moguće stabilniju konekciju na net. Na konzoli obviously najbolje ić kablom, a za WiFi možda vrijedi investirati u dobar router ili mesh uređaje. Ugl bitnija ti je stable konekcija na net nego što je bitan speed.
A i naravno da možeš streamat na PS4, sve vrijedi isto kao i sa PS5. Ovdje su ti detaljnije upute od Sonyja. A za Portal tu moraš prvo upalit Betu da možeš streamat na njemu igre iz game kataloga.
Legendary_Hero i samo da ti velim originalno ih pokrećeš sa PS Plus taba iz game kataloga, al jednom kad streamaš idući put će ti bit na home screenu isto kao što imaju i ostale lokalne igre.
- Uređivano
Jesu ove supcine nesto mjenale oko sharinga?? Znaci svoju igre sa svog acca nemrem igrat, za sve pise da ju neko drugi igra na drugoj konzoli