Mislim da se ljudi previše opterećuju grafikom i performansama da ne stignu uživati u drugim stvarima koje igra nudi. Danas je grafika otišla već toliko daleko i rekao bih da su skokovi manji nego što je to bilo prije 10 ili 20 godina. Npr. pogledao sam nekoliko videa gdje se uspoređuju kadrovi igara sa i bez ray-tracinga. Iskreno, u nekom slow motionu bih to primjetio no kad igram igru i sa i bez ray-tracinga mi izgleda OK i ne predstavlja mi sad to nešto posebno, koliko god se neki ne slagali s time. Neke stvari tipa rezolucija (vidi se razlika u odnosu 1080p i 4K) ili broj fps-a (znatna razlika između 30 i 60fps-a) su primjetne no da li će igra imati sjene na high ili ultra high ne smatram to sad nečim posebnim.
Uvijek imam zadnju verziju konzole (do sada PlayStation) i uopće se ne opterećujem grafikom, bitni mi je plug & play segment te da će svaka igra raditi kako treba (osim ako je devovi zajebu s bugovima). A ako govorimo o grafici, ona je ionako fenomenalna i ne tražim dlaku u jajetu.