Skinuo God of War, majko mila ovo je 3 razine iznad PS4 verzije tj. PS4Pro na PS5.
Nativni 4K lock 30 frejma sve ultra i ultra plus ova jebena 3060 u laptopu to gura ljudi moji.
Dlss na quality.
Ako stavim omjer 21:9 pošto moj TV to nativno podržava rezolucija je 3820x1600 i prosjek 35-50 frejma.
Ide i 60-65, uglavnom varira.
Finta je smanjiti shadowse i geometry detail i bam imam 45-65 lock.
Roknem VRR na TV-u pa igram ko bog.
I taj omjer je vanserijsko kino iskustvo na mom TV-u. Lijepo ugasi zone i black barove po noći ne vidiš.
Na omjeru 16:9 moram DLSS na balanced ili performance staviti ako želim više od 30 frejma na ultra.
Uglavnom jebeno, prejebeno.
Već se tresem kako to bude na RTX 3070ti odnosno pravoj desktop mašini.
Eh, laptop puše ko PS4 pro u RDR2.
Vadim mu mast ali neka.
Boje su isto puno bolje na PC-u i to bez HDR-a.
TV mi mjeri frame rate u real timeu na game baru, doduše to je lockano samo na PC input, kad promijenim na konzolu uvijek stoji na 60 ili 120Hz bez obzira na očigledne padove ili promjenu na 30 u samoj igri. Primjer Spiderman, Ratchet.
Guardianse sam isprobao, odmah na početku,
Sutra se bacam opet na Control.
Evo, slične su i moje performanse.
Minus 4-5 frejma jer je laptop GPU sa limitom na 130W, redovno udara oko 125W. Dok desktop verzija 170W a razlike u izvedbi i nema.
Prednost desktop varijante leži jedino u 12GB VRAM-a.
Sve u svemu RTX 3060 je dovoljna i za 4K igranje u dobro optimiziranim igrama, pogotovo uz DLSS.
A sad ono najbitnije, kad nisam doma igram na laptop ekranu od 1920x1080p, tu nema igre koja doslovno ne leti na ultra postavkama uz max ray tracing.
Osim Watch Dogsa 3 ali to je specifični slučaj...