wooddiebone clickbait, eto zasto...
Gaming Tech Talk
Za sve one koji su jedva čekali saznati nešto više o proceduralno generiranoj travi u GoT-u:
Prava stvar za Excel tablice <3
Pa ne znam baš koliko je za Excel s obzirom da je zakrivljen…rekao bih baš za igranje i filmove. Opet loš za serije jer je 21:9 pa imaš crne rubove lijevo i desno. Naravno pitanje cijene…
- Uređivano
Ovo je tech demo mobilnog ray tracing
Svaka čas, ali meni je i dalje retardirano igrat takve igre na mobitelu.
S druge strane, Marvel Snap je definitivno najbolja varijanta naplate AAA mobilne igre koju sam ikad vidio. I jako je zabavna.
- Uređivano
Pa nije neobično da tech korporacija ima desegodišnji roadmap. Velike kompanije, tipa naftne ili farmacija, imaju redovito roadmap za 30 ili čak 50 godina unaprijed.
Godina 2010. i ovako je izgledao fakin Metro 2033. My god…
- Uređivano
Apple bi mogao najaviti svoj VR ovo proljeće
HTC je najavio VIVE XR Elite koji u Europi košta €1,449.00
Ma sta je ovo!? Prodaju nam maglu zadnjih 20tak godina! Igram FEAR i STALKER u jebenoj 2023. godini i imam osjecaj da igram nesto novo i napredno! Toliko su unazadili fps zanr od tog doba.
Ljudi moji ovo je AI, ovo su napredne stvari u zanru! Jebem ti siroke mase, prodaju, zbugane BF kampanje i koridorske skriptirane scene CODa. I onda ce mi neki balo tupiti na netu kako igra cod, najbolji fps koji zna. Eeeee mali moj, neznas ti nista
Bas sam morao izbaciti ovo iz sebe