maverick Ova igra i dalje izgleda kao next gen. Ocito moramo cekati na Rockstar da jos jednom digne ljestvicu gore.
wooddiebone maverick Ne razumijem zašto ekipa ima potrebu u naslovu spominjat uopće UE5. Jel ima neki free UE5 konverter na netu di uploadaš .exe i on ga ispljune kao UE5 igru? Kriste isuse ovo je samo reshade. Igra i bez njega izgleda nevjerojatno i zapravo vrlo slično.
Sterlok Pa ne znam baš koliko je za Excel s obzirom da je zakrivljen…rekao bih baš za igranje i filmove. Opet loš za serije jer je 21:9 pa imaš crne rubove lijevo i desno. Naravno pitanje cijene…
Tzereen Svaka čas, ali meni je i dalje retardirano igrat takve igre na mobitelu. S druge strane, Marvel Snap je definitivno najbolja varijanta naplate AAA mobilne igre koju sam ikad vidio. I jako je zabavna.
prayer chono Voltaža to je bitna kod tih elektroničkih uređaja a običan onaj strujni adapter daje nekih 12V tako da si miran 😎U biti provjereni radi, možeš ga i na PC puniti
weky Pa nije neobično da tech korporacija ima desegodišnji roadmap. Velike kompanije, tipa naftne ili farmacija, imaju redovito roadmap za 30 ili čak 50 godina unaprijed.
Sorcerer weky Možda za 5-10 godina konzola neće više biti potrebna jer će se moći igrati npr. na TV-u bez da posjeduješ konzolu, tj. kada cloud gaming zaživi u potpunosti.
Genesis Sorcerer to ce doci kroz god il dvije da mozes kroz TV streamet igre…xbox i samsung imaju neku suradnju…
Sorcerer Apple bi mogao najaviti svoj VR ovo proljeće HTC je najavio VIVE XR Elite koji u Europi košta €1,449.00 VIVE XR Elite