Sterlok ne zanima me, izdali su, ne radi. Crno bijelo, nula i jedan.

escoban ako igras na PS5 moguce. Potrazi na netu, mislim da ima thread o tome na njihovom forumu

escoban meni sve sljaka, na mojoj konfi nema problema

escoban Jeli ima ko problema sa DLCovima imam Expansionpass ali nemogu pokrenut dlcove

da nije ovo

PSA: For people having trouble with Witcher 3 expansion(s) ownership for PS5 : PS5 (reddit.com)

"If you purchased the base Witcher 3 and season pass (or expansions) separately on PS4 and never got around to claim each expansion from the store, you might be prompted to purchase the expansions again. For owners of the Game of the Year edition, this issue should not affect you.

In case this happens to you, all you have to do is go to The Witcher 3 tab on your PS5, click on the 3 dots and change to the PS4 edition of the game. After that, check the store page for that edition, scroll down to the add-ons section and claim your expansions. Go back to the PS5 edition store page, and the expansions will finally show up as owned. Install the expansions and and you should

This issue unfortunately gave me quite a headache. I had the season pass installed, but never bothered to claim the expansions on the PS Store. I hope this helps whomever might face the same issue."

Nvidia Experience pod optimizacijom za igru kaze "RT off"

Giphy - Season 9 Lol GIF by The Office

Čuj, s jedne strane idu i u korak s vremenom. RT off, manje opterećenje, manje grijanja, manja potrošnja. Nvidia je s pravom zelene boje.

@Sterlok popravio sam stutter!! 🤓igra na maxout sa RTom sada radi na 45fpsa (White Orchard). Ukljucio sam Low Latency Mode u Nvidia CPu na ultra i jos sam ukljucio to isto u igri + boost

Jako jako fludino sada i itekako igrivo! Samo je problem sto sam krenuo Death Stranding i navukao se 😃 morat cu kombinirat obje igre pomalo. A u pm kakvi problemi Ha-Ha-Ha

Zaigrao danas na PS5. Odmah odabrao Performance Mode. Jednostavno oduševljen kao prvi put kad sam zaigrao. Još uvijek jedan od benchmarkova za igre otvorenog svijeta.

Fico

Fico Još uvijek jedan od benchmarkova za igre otvorenog svijeta.

233 mysteriesa u Valhalli:

Giphy - Sad Season 9 GIF by The Office

chono tak radi meni jer imam sve to uključeno po difoltu, samo kad nešto ideš snimiti ispadne gore nego što u biti je, ali nisam želio to pojašnjavati jer bi ispalo da serem kvake.

S tim da nema šanse da igram na 45 fpsa sa malo boljom grafikom kad mogu na 75 što je daleko fluidnije. Hebo RT ako nemam prek 60, nije vrijedno.

Sterlok ja cu rokat sa RT, bas me rajca. Izgleda predivno, jednostavno must have za graficku kurvicu kao sto sam ja.

Deadwalker Zapravo je velika šteta što su kvantitativno pretjerali, umjesto da su se fokusirali na kvalitetu jer je sama ideja brzih questova kao mystery jako dobra. Općenito je ideja collectiblesa u Valhalli odlična. Izvedba… Upitna.

Fico odigrao sam ih mislim jedno 200-ak te u 95% slučajeva žešće grind smeće od contenta. Budem se raspisao kada završim igru.

Deadwalker realno i je tako, ali razmisli prije pljuvanja, ipak su te "natjerali na 150-200 sati igranja. Da zbilja ne valja nebi ju ni igrao, nebi ju sigurno toliko igrao. Recimo da je valhalla kao tubo folk gaminga, dok si pijan dobro i najbolje je, kasnije kad se otrijezniš malo te sram 😃

Sterlok natjerao me moj mazohizam i visok prag tolerancije na fetch questove iz MMO-ova, a ne genijalni Ubisoftov dizajn. Plus, da bi čovjek cijenio remek-djela poput Witchera 3, dobro je nekada odigrati nekakav junk food kako kažeš.

Back on tech topic, ovo je prokleto impresivno:

master_x izgleda realnije sa RT. Ovo je dio kuce gdje je jedino taj prozor izvor svjetlosti, sto se jasno vidi kada je RT ukljucen. Bez RTa je umjetno, cartoonish