Zaigrao danas na PS5. Odmah odabrao Performance Mode. Jednostavno oduševljen kao prvi put kad sam zaigrao. Još uvijek jedan od benchmarkova za igre otvorenog svijeta.
The Witcher 3: Wild Hunt
- Uređivano
chono tak radi meni jer imam sve to uključeno po difoltu, samo kad nešto ideš snimiti ispadne gore nego što u biti je, ali nisam želio to pojašnjavati jer bi ispalo da serem kvake.
S tim da nema šanse da igram na 45 fpsa sa malo boljom grafikom kad mogu na 75 što je daleko fluidnije. Hebo RT ako nemam prek 60, nije vrijedno.
Deadwalker Zapravo je velika šteta što su kvantitativno pretjerali, umjesto da su se fokusirali na kvalitetu jer je sama ideja brzih questova kao mystery jako dobra. Općenito je ideja collectiblesa u Valhalli odlična. Izvedba… Upitna.
Fico odigrao sam ih mislim jedno 200-ak te u 95% slučajeva žešće grind smeće od contenta. Budem se raspisao kada završim igru.
- Uređivano
Deadwalker realno i je tako, ali razmisli prije pljuvanja, ipak su te "natjerali na 150-200 sati igranja. Da zbilja ne valja nebi ju ni igrao, nebi ju sigurno toliko igrao. Recimo da je valhalla kao tubo folk gaminga, dok si pijan dobro i najbolje je, kasnije kad se otrijezniš malo te sram
- Uređivano
Sterlok natjerao me moj mazohizam i visok prag tolerancije na fetch questove iz MMO-ova, a ne genijalni Ubisoftov dizajn. Plus, da bi čovjek cijenio remek-djela poput Witchera 3, dobro je nekada odigrati nekakav junk food kako kažeš.
Back on tech topic, ovo je prokleto impresivno:
Izgleda ljepše bez RiTi.
chono Bez RTa je umjetno, cartoonish
I puno ljepše i ugodnije za vidit. Ako daš 10000+ za grafičku i rezultat je slika koja izgleda kao da si sjeo na daljinski i slučajno spustio brightnest do kraja, onda ne vidim smisao u tome. Pretpostavljam da je na otvorenom bolje, a vjerujem da bi i ovo bilo da je igra od početka rađena sa RT-om. Ovako izgleda gore nego bez.
sanzo pa da spustis brightness utjecao bi na sve boje, sto ovdje nije slucaj. Mrak je mrak, nije zdimana scena kao bez RTa ili kao u starim western filmovima. Osim toga RT radi bolji, precizniji i realniji hbao+.
Ova specificna scena, odnosno sve scene u birtijama i kucama izgledaju puno bolje i realnije sa RTom. Ima svega, od refleksija, odbijanja svjetlosti od dominantnih povrsina, te upijanja tih boja na objekte.
Osim toga grafu sam platio 4milje 2020. i odigrao vise RT naslova nego cijela ekipa ovdje zajedno.
- Uređivano
Krenuo danas, prvi put. Očekivanja su prilično velika
Inicijalni dojam nakon prvih dva, tri sata - kamera, fight, hit detection, kretanje uh uh uh vidi se da je igra stara
Imam osjećaj kao da sam jedini koji ne vidi toliki problem s borbom. Nije najbolja u žanru, ali piše se o njoj kao da je zadnje smeće.
Hit detection i općenito osjećaj samog udarca po nekom su većinom baš loši / prosječni.
Nije bas tako lose, ima mesnatih slasheva i combat ima varijacije kad se otkljucaju skillovi.
Ima i Elden Ring ponekad uzasnu kameru, los hit detection, te onaj osjecaj da sijeces teksturu, a ne objekt.
Pitanje posto sam sad na zadnjoj misiji, s kojim DLCom da prvo krenem?