chono moja logika je i dalje ista. nadogradnja je besplatna, RT je igriv na skupim karticama, nitko ništa ne gubi.
Znači svodi se tko je što vjerovao u marketing.
edit; da nisu ništa izbacili za PC, nikome ništa. Zašto su izbacili za PC? da bi se igra prodavala i idućih godina i kroz iduće grafičke kartice i za nove igrače koji će si takve grafičke moći priuštiti. Nema tu neke mudrosti. Ovime su dodali nove tehnologije i produžili životni vijek igre. Pa kome pravo a kome krivo 😃 Jer prodaju je za ispod 10$ sa svim DLC-ovima, i daju besplatnu nadogradnju za trenutne vlasnike, i ne stavljaju nikakve zaštite na svoje igre, i omogućavaju modanje…ali da, đubrad su 😃 Naravno ovo za đubrad je bio sarkazam, ja im jedino zamjeram tu naglašenu suradnju sa nvidijom i guranje tehnologija koje štete konkurenciji na PC tržištu. Nvidija je ugušila AMD koji takvim glupostima ne može konkurirati i još su se ubacili u vlak ne konkurentnosti nabijanjem cijena, pa sad igrači trebaju plaćati 12000 i 17000 kn za nove grafičke, da bi igrali RT. Ha ha nebu išlo u moju butigu 😃