Ne vjerujem da će me početak igre toliko očarati kao što je to TLOU napravio. Onaj intro, da se ponovim, meni je možda i najbolji intro u jednu igru ikad.

Jebo sebe ja bas nemam srece, plus ja narucio special edition, tako da kako kazu do najkasnije 22og nista za mene, a bas sam se nadao da cu ovaj vikend da provedem sa igrom.
Cak i ovlasteni Sony ditrubuter ovde najavio kasnjenje igre zbog prevoza.

Oćete otvarat novu temu sa spojlerima kad igra izađe? Bilo bi lipo da mogu ovde bez brige uć i čitat spoiler free dojmove.

Ja sam definitivno za. Bas me zanimaju komentari kakvi ce biti. Jos 2 dana eeej!

Slažem se.
    Neću ulaziti u tu temu jedno mjesec dana.

Shooter
    Meni je Infomark javio u ponedjeljak da je igra spremna za slanje, ali da ću ju dobit u petak.

Ma otvorite spojler temu, svašta ćete pisat. Od pljuvačine do ekstaze kad sve sjedne kao kad puzzle slažete. Samo pazite da si jedni drugima ne spojlate. 🙂 Ja ću vas čitati kad netko završi igru da čujem dojmove. Prije nema smisla. 😃

Tema je službeno otvorena.

Napominjem i ovdje da se suzdržite pisanja ikakvih spoilera prije službenog izlaska igre te da i u spoiler temi koristite spoiler tag.

Kak može procurit ako je igra vani. To ne znači procurit, nego je netko ispao peder.

Zašto gledate kraj ako niste odigrali cijelu igru? Ne kužim vas...stvarno ne.

Flipper Zasto se igre opce gledaju ? One walkthrough-ove nikad necu razumit

Obrisani su odgovori koji sugeriraju kakav bi kraj mogao biti. To je isto spojlanje. Pustite nas da odigramo igru i steknemo vlastite dojmove.

@prayer nemoj se uvrijediti i nije nikakva tvoja greška. Samo smo odlučili u hodu postrožiti pravilo za igru.

Ubuduće koristite spoiler tagove.

[spoiler][/spoiler]

Ljudi da li je moguće da igra sutra izlazi i da nema nikakve odgode?! Ne mogu vjerovati da je već prošlo 7 godina. Toliko toga mi se izdogađalo u životu u tom razdoblju. A čini mi se kao da sam jučer trčao po igru, i sav nahajpan čekao da stignem kući i krenem igrati The Last of Us.

Nisam pročitao ništa od spoilera ali me strah da mi se možda kraj ili sama priča neće skroz svidjeti. No svejedno sam nabrijan i znam da me čeka vrhunski game play, atmosfera, likovi, grafika, soundtrack i sve ostalo kad je u pitanju ND igra.