Meni je super, malo joj je faca tu i tamo, ali ostalo mi je bas ok.

Ja sam zadovoljan 😄

Solid_Snake
    Da, faca možda mrvicu loše, ali detalji i boje su mrak. Tenisice, tetovaže, ruksak, krv, prljavština...

Tzereen imas na njemackom amazonu dostupni , ako nisi moga uzet jer su bile mozda soldout

Detalji brutalni, al faca mi nikako ne sjeda... :/

Kad usporedim sa Gow-om il DS3, jednostavno je dosta lošije.

2 dana, brojimo sitno 🥰

Ne vjerujem da će me početak igre toliko očarati kao što je to TLOU napravio. Onaj intro, da se ponovim, meni je možda i najbolji intro u jednu igru ikad.

Jebo sebe ja bas nemam srece, plus ja narucio special edition, tako da kako kazu do najkasnije 22og nista za mene, a bas sam se nadao da cu ovaj vikend da provedem sa igrom.
      Cak i ovlasteni Sony ditrubuter ovde najavio kasnjenje igre zbog prevoza.

Oćete otvarat novu temu sa spojlerima kad igra izađe? Bilo bi lipo da mogu ovde bez brige uć i čitat spoiler free dojmove.

Ja sam definitivno za. Bas me zanimaju komentari kakvi ce biti. Jos 2 dana eeej!

Slažem se.
        Neću ulaziti u tu temu jedno mjesec dana.

Shooter
        Meni je Infomark javio u ponedjeljak da je igra spremna za slanje, ali da ću ju dobit u petak.

Ma otvorite spojler temu, svašta ćete pisat. Od pljuvačine do ekstaze kad sve sjedne kao kad puzzle slažete. Samo pazite da si jedni drugima ne spojlate. 🙂 Ja ću vas čitati kad netko završi igru da čujem dojmove. Prije nema smisla. 😃

Tema je službeno otvorena.

Napominjem i ovdje da se suzdržite pisanja ikakvih spoilera prije službenog izlaska igre te da i u spoiler temi koristite spoiler tag.

Kak može procurit ako je igra vani. To ne znači procurit, nego je netko ispao peder.

Zašto gledate kraj ako niste odigrali cijelu igru? Ne kužim vas...stvarno ne.