Tzereen Solid_Snake Da, faca možda mrvicu loše, ali detalji i boje su mrak. Tenisice, tetovaže, ruksak, krv, prljavština...
Tuhy Detalji brutalni, al faca mi nikako ne sjeda... :/ Kad usporedim sa Gow-om il DS3, jednostavno je dosta lošije. 2 dana, brojimo sitno 🥰
Kikiller Ne vjerujem da će me početak igre toliko očarati kao što je to TLOU napravio. Onaj intro, da se ponovim, meni je možda i najbolji intro u jednu igru ikad.
AbelKOsMos Jebo sebe ja bas nemam srece, plus ja narucio special edition, tako da kako kazu do najkasnije 22og nista za mene, a bas sam se nadao da cu ovaj vikend da provedem sa igrom. Cak i ovlasteni Sony ditrubuter ovde najavio kasnjenje igre zbog prevoza.
Shooter Oćete otvarat novu temu sa spojlerima kad igra izađe? Bilo bi lipo da mogu ovde bez brige uć i čitat spoiler free dojmove.
wooddiebone Shooter Meni je Infomark javio u ponedjeljak da je igra spremna za slanje, ali da ću ju dobit u petak.
Flipper Ma otvorite spojler temu, svašta ćete pisat. Od pljuvačine do ekstaze kad sve sjedne kao kad puzzle slažete. Samo pazite da si jedni drugima ne spojlate. 🙂 Ja ću vas čitati kad netko završi igru da čujem dojmove. Prije nema smisla. 😃
Fico Tema je službeno otvorena. Napominjem i ovdje da se suzdržite pisanja ikakvih spoilera prije službenog izlaska igre te da i u spoiler temi koristite spoiler tag.