maverick Fico nisam covjeka uopce napao. Trcis pred rudo i zakljucujes kako se tebi svidja. Moje je pravo ne procitati njegovu recenziju i to je to!
Tzereen @Icek Ne znam za tebe, ali meni ovo opće ne izgleda loša statua. P.S. Sad mi je još više krivo kaj nisam mogao uzest. Dao bi tu narukvicu ženi.
Tzereen Solid_Snake Da, faca možda mrvicu loše, ali detalji i boje su mrak. Tenisice, tetovaže, ruksak, krv, prljavština...
Tuhy Detalji brutalni, al faca mi nikako ne sjeda... :/ Kad usporedim sa Gow-om il DS3, jednostavno je dosta lošije. 2 dana, brojimo sitno 🥰
Kikiller Ne vjerujem da će me početak igre toliko očarati kao što je to TLOU napravio. Onaj intro, da se ponovim, meni je možda i najbolji intro u jednu igru ikad.
AbelKOsMos Jebo sebe ja bas nemam srece, plus ja narucio special edition, tako da kako kazu do najkasnije 22og nista za mene, a bas sam se nadao da cu ovaj vikend da provedem sa igrom. Cak i ovlasteni Sony ditrubuter ovde najavio kasnjenje igre zbog prevoza.
Shooter Oćete otvarat novu temu sa spojlerima kad igra izađe? Bilo bi lipo da mogu ovde bez brige uć i čitat spoiler free dojmove.
wooddiebone Shooter Meni je Infomark javio u ponedjeljak da je igra spremna za slanje, ali da ću ju dobit u petak.
Flipper Ma otvorite spojler temu, svašta ćete pisat. Od pljuvačine do ekstaze kad sve sjedne kao kad puzzle slažete. Samo pazite da si jedni drugima ne spojlate. 🙂 Ja ću vas čitati kad netko završi igru da čujem dojmove. Prije nema smisla. 😃
Fico Tema je službeno otvorena. Napominjem i ovdje da se suzdržite pisanja ikakvih spoilera prije službenog izlaska igre te da i u spoiler temi koristite spoiler tag.