The Last Of Us Part II
@wooddiebone ja pisem o jedinici gdje je storytelling daleko losiji od same price.
maverick danas:
maverick Fliperovu recu nisam procitao jer je fenboj, a i generalno Death Stranding, RDR2 i te nabijene ocjene preko 90 i njihovce rece mi ne uljevaju nadu da ce se ista promjeniti u recenziranju igara na ovom portalu.
maverick jučer:
maverick Cimnuo sam se na tvoje vrijedjanje neistomisljenika. To radis konstantno.
Najozbiljnije se nekada pitam je li Monty Python postao prizemljeniji od stvarnosti.
- Uređivano
Flipper ne ulazim u to dali je ocjena realna ili ne, nego jer si svrsava prije nego je igra izasla i govorio da ce biti masterpis. Kada sa takvim razmisljanjem ulazis u nesto osljepis na mozebitne probleme koje igra ima ili nema.
@Fico procitaj sta sam napp fliperu i ne cudi se ko lud ormaru. Samo zelim da recenzenti budu realni i da ulaze otvorenog uma u igru koju planiraju recenzirati, a ne najavljivati unaprijed prakticki ocjenu. Mislim ono Death Stranding je meni jedna od najboljih igara generacije, ali sam svjestan gomile problema, ali ne dati cu joj 99,9 ocjenu i ne navesti vise od pola objektivnih mana. Tu sam recu procitao u potpunosti, kao i RDR 2. Nezz mozda Fenix-u jednostavno ne postoje mane u igrama ili mu nisu vrijedne spustanja ocjene i nadam se da je to, a ne da se povodi za ostalim recenzentima. Ne moras odmah trcati pred rudo.
- Uređivano
maverick Ne trčim pred rudo, već ističem to da sam sebi skačeš u usta. Pretvaraš se da si zagovaratelj otvorena uma, a prvi si koji agresivno napada ljude koji imaju drukčiji dojam o igri od tebe. Zagovaraš objektivnost, a stalno izjednačavaš kvalitetu igre s vlastitim ukusom. Ja samo prozivam ovakve stvari jer mi je apsurdno koliko je moguće sam sebe opovrgnuti u manje od 24h.
Nemoj da truje topic..napacen je
Ne slažemo se tu nikako.
Meni je super, malo joj je faca tu i tamo, ali ostalo mi je bas ok.
Ja sam zadovoljan
Solid_Snake
Da, faca možda mrvicu loše, ali detalji i boje su mrak. Tenisice, tetovaže, ruksak, krv, prljavština...
Detalji brutalni, al faca mi nikako ne sjeda... :/
Kad usporedim sa Gow-om il DS3, jednostavno je dosta lošije.
2 dana, brojimo sitno
Ne vjerujem da će me početak igre toliko očarati kao što je to TLOU napravio. Onaj intro, da se ponovim, meni je možda i najbolji intro u jednu igru ikad.
- Uređivano
Oćete otvarat novu temu sa spojlerima kad igra izađe? Bilo bi lipo da mogu ovde bez brige uć i čitat spoiler free dojmove.
Ja sam definitivno za. Bas me zanimaju komentari kakvi ce biti. Jos 2 dana eeej!
Slažem se.
Neću ulaziti u tu temu jedno mjesec dana.
Shooter
Meni je Infomark javio u ponedjeljak da je igra spremna za slanje, ali da ću ju dobit u petak.