mass effect je meni ok po prici i to je to, kakva odlicna prica storiteling koji kurac! isto kao i prvi last of as. sad ce meni tu netko pricati bajke da mi nesto mora biti dobro lol. ako mi je prica govno tada cu to i reci, a zaboli me sta misle neke tu mimoze. ako se jedu govna onda prica ne moze biti dobra, kakva crna poanta?! ne laprdaj non stop budalastine. jesi na drogama?! sad ce ispasti da svaka knjiga, igra, film imaju dobru pricu! mos misliti! kako mi se sere od tog pretjeranog filozofiranja i nametanja nekakvih pravila. nista storiteling nista stori. kad vidim debilne odluke npr dutcha u rdr2, ne moze mi nikakav storiteling ni prica ni plot ni kurac palac izvuci pricu iz bezglavlja i sile nelogicnosti.
nemos vise napisati da ti se nesto ne svidja bez da neki specijalac ne dodje filozofirati 10 postova kako nisi u pravu! krv ti jebem!
@prayer zanimljiva reca. bas me zanima kad zaigram kako je sta. Easy Allies se dotakao cak nekih od detalja poput AI suborca i protivnika te tezina igre opcenito i kritizirao. Fliperovu recu nisam procitao jer je fenboj, a i generalno Death Stranding, RDR2 i te nabijene ocjene preko 90 i njihovce rece mi ne uljevaju nadu da ce se ista promjeniti u recenziranju igara na ovom portalu. procitam tu i tamo foggijevu i iako da visoku ocjenu barem vecinom posere igru tamo gdje ju posrati treba.